2015. október 8., csütörtök

Honnan tudom hogy többet érez

Barátság vagy szerelem? Honnan tudom , hogy mit érez irántam? Nagyon tetszik egy lány vagy egy fiú, és teljesen biztos vagy benne, hogy ez az érzés kölcsönös.


Honnan tudom hogy többet érez

A férfi barát, aki többet érez a barátságnál egy nő iránt, olykor megkockáztat egy-egy árulkodó megjegyzést. Ez az egyik fő jele annak, hogy érzelmeket táplál irántunk, és már nemcsak barátunk akar lenni. Ha a baráti társaságodban van valaki, akire gyanakodsz, hogy többet érez iránta mint barátság, most kiderítheted a szándékait. Messengeren hogyan tudom megállapítani hogy egy lány többet akar a barátságnál?


Hiába az eszem azt súgja, hogy biztos csak egy vagyok neki a sok közül, és felejtsem el, már így is eleget sírtam miatta, és csak hülyének néz, de a szívemmel nem tudok rá haragudni, és minden percben várom, hogy keressen. De honnan tudom , hogy ő gondol-e rám, hogy én jelentek-e neki valamit, hogy ő is úgy érez -e mint én. Szerintem ez vonzalom,érdeklődés,nem érdemes többet látni bele most. Felteszem,ő akkor merne csak jobban belemenni érzelmekbe,ha már lefeküdtetek egymással,és érzi, hogy jól működnek köztetek a dolgok.


Honnan tudom hogy többet érez

A férfiak gyakran vannak így ezzel,és én nőként is logikusnak tartom ezt a gondolatmenetet részükről, hogy csak így. Szeretjük azt hinni, hogy kiszámíthatatlanok vagyunk, és tényleg vannak egyedi emberi tulajdonságok, amikre nehéz lenne magyarázatot találni. Ugyanakkor a pszichológusok sok olyan trükköt ismernek, amivel te is megtudhato hogyan érez irántad valaki más, vagy segíthetnek elnyerni valaki szimpátiáját. Van egy nagyon jó fiú barátom rengeteget vagyunk együtt sulin belül és kívül is mindig hív telefonon ha eszébee jutok meg ilyenek.


Ha van barátnője akkoris így érdeklődik irántam is. Ha beszélgetsz egy sráccal, de nem tudo mit akar tőle barátságot, esetleg többet , kezdj el játszani a kezeddel, és nézd meg, hogyan reagál. Például szándékosan vakard meg az orrod. Szintén egy kézenfekvő jele, hogy a pasi érez valamit irántunk, ha elmeséljük neki, milyen zenét szeretünk, és következő alkalommal kiderül, hogy belehallgatott ezekbe. A férfiak előszeretettel használják az ilyesmit arra, hogy jelezzék, sokat jelentünk nekik.


Honnan tudom hogy többet érez

Mindig az exet emlegeti. Ne áltassuk magunkat, az, hogy az exéről beszél, nem azt jelenti, hogy féltékennyé szeretne tenni. Legyen szó egy közös nyaralásról, vagy éppen arról, hogy garantáltan lesz hol lakno ha nem találsz új albérletet, ő mindenben számít a jelenlétedre.


Ha beléd zúgott a baráto magától értetődőnek tartja, hogy folyton veled tervez, s nem tudja elképzelni, hogy más helyettesíteni tudna, ha éppen nem érsz rá. A kapcsolati szakértő szerint ez egy másik fontos jel, amiből észrevehete hogy a srác többet akar. Gyakran megölel, furcsán közel hajol hozzá megsimogat. Ha ezek az érintések a szokásosnál tovább tartanak vagy a másik fél túlságosan is belelép az intim szféránkba, az már flörtölésnek számít” –magyarázza. Szükséges, hogy a fiú tudja, hogy bármi is történjen, mindig mellette leszel.


Támogatnod kell az önbecsülését, és növelni a bizalmi mutatót. Jöhetnek olyan idők, amikor maga alatt van, és társra, empátiára és nem szimpátiára lesz szüksége. Hagy hogy a szerelem beragyogja, ebből tudni fogja, hogy te vagy az igazi. Ha még csak az ismerkedési fázisban vagytok, akkor is kideríthetsz olyan dolgokat, amikről azt hisze a felszín alatt vannak.


Ha többet érez barátságnál, automatikusan leutánozza a mozdulatokat, és ha nem is az orrát, de az arcát, vagy nyakát biztos megvakarja. A pasi viselkedéséből, apró, jelentéktelennek tűnő mozdulataiból le lehet szűrni, hogy akar-e tőled valamit. Ezek a legbiztosabb jelek, hogy tetszel neki. A pasik az udvariasságukkal ugyanis azt mutatják ki, hogy a társaságukban lévő nő, azaz hölgy fontos és értékes a számukra.


Egy kapcsolat elején nagyon nehéz megmondani, hogy mit érez a másik – izgalmas, de egyben veszélyes időszak is ez. Ha szeretnénk biztosak lenni benne, hol tart a pasi a kapcsolatban, nézzük meg a csillagjegyét, ez elárulhatja, milyen viselkedésre számíthatunk tőle. Amit gondol: Istenem, tudom , hogy érdekel, milyen napom volt, mi volt a kollégákkal, a főnökömmel, a buszsofőrrel, de örülök, hogy végre hazaértem, le akarok punnyadni a kanapéra sörrel és egy zsák csipsszel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések