2015. október 14., szerda

Gls csomagfeladás menete

Gls csomagfeladás menete

A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheti a csomaggal kapcsolatos ügyeit. Magyarországon több mint 8GLS CsomagPont van, ahol csomagokat tud feladni.


A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat. A GLS újból megkísérli kézbesíteni a küldeményt. Ha a második kézbesítési kísérlet is sikertelen, ismét a depóba kerül a csomag. A futár értesítőt hagy a címzettnek sikertelen kézbesítés esetén.


Hogy még gyorsabban intézhesd a csomagjaid feladását, a Csomagvarázslóba tömegesen importálhatóak a küldemények címzési adatai. Sőt, üzleti ügyfélként van lehetőséged az automatáinknál egy rekeszbe történő tömeges csomagfeladásra is, akár másik automatába, akár házhoz küldesz. A címzett a csomagkézbesítéskor fizet. A GLS a beszedett összeget elutalja a feladónak.


Export csomagok szállítási ideje átlagosan 1-munkanap. Cégek vagy magánszemélyek – a GLS CsomagPontokon keresztül mindenki feladhatja csomagját. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók.


Honlapunkon MEGRENDELHETI A GLS FUTÁRSZOLGÁLATOT. GLS futár rendelés, gls csomagküldés ár. RKALKULÁTORUNKAT, hogy pontosan tudja, mennyibe kerül a GLS csomagküldés ára belföldre és külföldre. Csomagfeladás online, kényelmesen, otthonról! Néhány lépésben, pár perc alatt intézheti csomagja feladását sorban állás nélkül, mindezt kényelmesen, otthonról.


Szolgáltatásunkkal pénzt és értékes időt spórolhat, melyet így kedvenc időtöltésére fordíthat. Sikertelen kézbesítés esetén az értesítőben szereplő postán átvehető a csomag munkanapon belül. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk önnek, sütiket használunk honlapunkon. Ha szeretné, bármikor meg tudja változtatni ezeket a beállításokat. Az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén, a címiraton feltüntetett címzetti telefonszámon a Posta – az értesítő hátrahagyását megelőzően – megkísérli egyeztetni a másodszori kézbesítés időpontját.


A Posta a csomagok kézbesítését munkanapokon 08. Mielőtt továbblép, kérjük ellenőrizze a megadott adatok helyességét! Legfőképpen a megadott E-MAIL címeket és telefonszámokat! A GLS gépkocsivezetője az átvételkor sem súly, sem térfogat szerint nem vizsgálja meg a csomagokat. Az Egyesült Királyságban partnerükké válik a Parcel Force és a GLS -t erősítik Anglia területén is.


Gls csomagfeladás menete

A GLS folyamatosan terjeszkedett különböző országokban az évek során, így mára már országban van jelen. A postán beszerezhetünk különböző méretű, hivatalos MPL dobozokat, amelyeket csak össze kell ragasztanunk, és meg kell címeznünk. Nagyvilági csomagküldés kis költségekkel Érzezted már úgy, mikor csomagot szerettél volna küldeni külföldre, hogy ki kell fizetned egy árat, de fogalmad sincs, hogy az miért annyi, amennyi? Szállítson velünk akár már ma! Weboldalunkon megtalálja, hogy mely országokba adhatja fel küldeményét, lekérheti a várható szállítási díjat, megtalálja a DHL Express kirendeltségeit és számos szállítással kapcsolatos hasznos információt is találhat.


Küldj csomagot magánszemélyként az ország legnagyobb csomagautomata-hálózatának segítségével 399Ft-tól egész márciusban akciós helyszíneinkről! Rendszeres csomagfeladás. Nagyobb mennyiségű, rendszeres csomagfeladás esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik elkészítik az egyedi, cégre szabott árajánlatot. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával. Nem rég városunkban is kiépítették a gépet, a város szélén található hipermarketnél.


Tájékoztatás a címzett fizet szolgáltatásról. Nem a feladó, a címzett fizet. A sokak által ismert és kedvelt Pick Pack Pont üzemeltetője a Sprinter Futárszolgálat, aki a cég alapítása óta több, mint 8csomagpontból álló hálózatot hozott létre. Népszerűségük leginkább szolgáltatás kényelmének köszönhető, hiszen saját napirended szerint mehetsz a csomagodért.


Akik megkönnyítik számodra a csomagküldést! Neked leginkább kedvező szolgáltatással. A cookie fájlok a Te gépeden kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Háznál történő feladás esetén a munkanapokon 15.


MPL a következő munkanapon 08. A 15:óra után beérkezett megrendelések felvétele egy munkanappal később történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések