2015. október 13., kedd

Kérelem településképi bejelentési eljáráshoz

A településképi bejelentési eljárás nem az engedélyezési eljárásokat megelőzően jelenik meg, hanem az építésügyi hatósági engedélyhez, valamint egyszerű bejelentéshez nem kötött építési tevékenységek vonatkozásában biztosít a polgármesternek, illetve a főpolgármesternek eszközt arra, hogy befolyásolhassa a település képét. Településképi bejelentési eljárás kérelem. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ.


Kérelem településképi bejelentési eljáráshoz

Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. A településképi bejelentési eljárás lefolytatása illeték- és díjmentes. Településképi bejelentési eljárás leírása. Tárgy: KÉRELEM – településképi bejelentési eljárás lefolytatásához Alulírott (olvasható név) településképi bejelentési eljárást kérelmezek az alábbi ingatlanon a tervdokumentációban szereplő mű-szaki tartalommal. A konzultációról bővebb információ, illetve a konzultáció iránti kérelem a Városrendezési Ügyek Településkép-védelmi Szakmai Konzultáció pontja alatt érhető el.


A településképi bejelentési eljárás megindításához a TKR 9. Főépítészi Osztály letölthető adatlapjai. A benyújtott kérelem tárgya: (A tervezett tevékenység rövid leírása). Településképi bejelentési eljárás kérelem. TELEPÜLÉSKÉPI BEJELENTÉSI ELJÁRÁSHOZ.


Kérelem településképi bejelentési eljáráshoz

Balatonkenese város 13/2015. A bejelentési eljárás lefolytatásához a kérelmet papíralapon kell benyújtani, a fenti papír és dokumentációt elektronikus formában kell biztosítani. Alulírott, kérem, hogy a mellékelt tervdokumentáció szerinti tevékenység településképi bejelentését tudomásul venni szíveskedjen.


Az önkormányzat polgármestere (főpolgármester) településképi bejelentési eljárást a) folytathat le - a 8. Településképi bejelentési eljáráshoz (A dokumentációt pld-ban kinyomtatva is kérjük benyújtani!) Az eljárásra előterjesztendő vázlatterveket digitálisan a főépítész villámposta címére farkas. A településképi bejelentési eljárás kérelem benyújtását követően, a Főépítész véleményezi a tervdokumentációt, ez alapján a Polgármester kikötéssel vagy a nélkül a bejelentett építési tevékenységet tudomásul veszi és megküldi erről az igazolást, vagy megtiltja, amennyiben a bejelentés és mellékleteinek a. Tevékenység átfogó megnevezése településképi véleményezési eljárás II. Kérelem benyújtás módja A véleményezési eljárás lefolytatásához a kérelmező (építtető) kérelmét papíralapon nyújtja be, és a véleményezendő építészeti-műszaki dokumentációt elektronikus formában az építésügyi hatósági eljáráshoz biztosított elektronikus tárhelyre. Bejelentési kérelem településképi bejelentési eljáráshoz.


Bejelentési kérelem településképi bejelentési eljáráshoz. NYÚL POLGÁRMESTERI HIVATAL 90NYÚL, KOSSUTH L. KÉRELEM településképi bejelentési eljáráshoz Illetékbélyeg helye: 3. Kérelem településképi bejelentési eljárásához KB. Kérelem településképi véleményezési eljáráshoz KB.


Kérelem _ településképi véleményezési eljáráshoz. Zip tömörített fájl, csak letölthető. Kérelem_településképi bejelentési eljáráshoz.


Településkép Védelmi eljárásokat indító Kérelem nyomtatványok (A Településkép védelméről szóló 2/2018. (II.21.) önkormányzati rendelet 53-57. Szakmai konzultáció, valamint 58-60. Településképi bejelentési eljárás elindításához szükséges kérelem nyomtatványok.


A településképi bejelentési eljárás kérelem benyújtását követően, a Főépítész véleményezi a tervdokumentációt, ez alapján a Polgármester kikötéssel vagy a nélkül a bejelentett építési tevékenységet tudomásul veszi és megküldi erről az igazolást, vagy megtiltja, amennyiben a bejelentés és mellékleteinek a. Településképi bejelentési eljáráshoz (A dokumentációt pld-ban kinyomtatva is kérjük benyújtani!) Az eljárásra előterjesztendő vázlatterveket digitálisan a főépítész villámposta címére farkas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések