2015. október 15., csütörtök

Városi ingatlaniroda makád

Sok negatív tapasztalat után üdítő volt találkozni egy olyan emberrel, aki magas szakmai szinten, lelkesen és nagy hozzáértéssel végzi a napjainkban -talán joggal- negatív megítélésű ingatlanos szakmát. Ilona energikusan, rugalmasan empátiával kezeli úgy az eladót, mint a vevőket. Szeretnek minket a vevők, mert egyedi a kínálatunk és egyszerű a keresés!


Városi ingatlaniroda makád

Városi Ingatlaniroda - VING, a 21. Ha mégsem találná, akkor ingatlanfigyelővel könnyen elérheti a frissen érkező ingatlanokat. A telken két kisebb melléképület és egy m2-s családi ház található, mely bontandó! Telken belül víz, elektromos áram, csatorna, gáz pedig az utcában. A telek méter utca fronttal rendelkezik.


További kérdés esetén állok rendelkezésére! Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Makád központja mellett lakóház eladó.


A vegyes falazatú ház a 70-es évek elején épült, felújítást igényel. Alapterülete m található benne szoba, előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba. A ház mellé épített épületben kamra, és egy pince található. Eladó ingatlanok Ráckevén, Dömsödön és a környező településeken. Családi házak, olcsó lakások, vízparti nyaralók, hangulatos víkendházak és szép telkek áron alul.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Tekintse meg a legjobb panel lakásokat Budapesten!


Városi ingatlaniroda makád

Kispesten kiváló helyen, kedvező áron! A feltüntetett árak kínálati árak. Parkolási lehetőség: nincs.


Cégünk működését erősen meghatározza az a tény, hogy üzletpolitikánkat teljes egészében ügyfeleink igényei szerint alakítottuk ki, illetve minden üzletpolitikai elem kizárólag a tapasztalat útján került a cég működésébe. A házhoz egy m2-es fedett terasz kapcsolódik. A Duna ezen szakasza kiváló tisztaságú és a horgászat szempontjából is remek lehetőség. Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna.


Városi ingatlaniroda makád

Leírás Szigethalom központjában, a Szabadkai utcában kínáljuk bérlésre ezt a kis családi házat. Az ingatlan régi típusú, tégla házikó. Mérete nm, amiben egy konyha, fürdőszoba, hálószoba és egy félszoba került kialakításra.


TippIngatlan a budapesti ingatlaniroda Eladó budapesti lakás, ház Tippingatlan a budapesti ingatlaniroda Ingatlan, ház, lakás nevezzük bárhogyan, de az életünk alapjául szolgáló hely. Mi segítünk abban, hogy Budapesten ingatlant vásároljon, házba költözzön vagy lakásra tegyen szert. Duna House Ingatlan, Hitel, Biztosítás – Gellérthegy utca 17. A Vízpart Ingatlaniroda éve dolgozik ügyfelei megelégedésére, elsősorban Szigetszentmiklós és környéke területén.


Kínálatunk: Csok igénylésre alkalmas ingatlanok közvetítése és használt ingatlanok, valamint a speciális igényeket támasztó partnerek teljes körű kiszolgálása. Eladó Debrecen Tócóskertben, Derék utcán, 10emeletes társasház, 3. Lőkösháza közvetlen a Román határ melett helyezkedik el, Békéscsabától km-re, és Gyulától km-re.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések