2016. február 18., csütörtök

Omme mézárak

Az OMME -hoz beküldött, Nemzeti Programmal kapcsolatos kérelmeknél kérjük, hogy ne az eredeti számlát szíveskedjenek csatolni, hanem a tájékoztatóban leírtaknak megfelelően a számlák másolatát, mivel egy esetleges hatósági ellenőrzésnél a méhésznek fel kell tudni mutatnia az eredeti számlát. Kérjük, hogy az OMME hirdetési felületén az alábbi termékek hirdetésétől tartózkodni szíveskedjenek: kiépített lépek, gyógyszerek, másolt könyvek és videók… A szabálytalan hirdetéseket - külön figyelmeztetés nélkül – eltávolítjuk az OMME honlapjáról. Ft havi tiszteletdíjat az az OMME elnök, akinek a regnálása alatt olyan dolgok történnek, amiknek normális érdekképviseleti munka mellett nem történhettek volna meg?


Omme mézárak

Ehhez soroltam fel néhány egyszerű ilyen eseményt. Legdrágább elnökünk mindíg elmagyarázza, hogy ő erről nem tehet. Lehet, hogy ezekért már annyit fizettünk volna, hogy az OMME vagyona lenullázódna!


Idáig csak ezért nem jelentettük fel Őket IB-EB Az EB elnöke a legnagyobb felelős ebben a témában, mivel nem lett volna szabad neki ezeket a törvénytelenségeket megengedni! A sajtóban olvashatod a köznyelvre lefordított hírt, hogy a neonikotinoidok mennyire pusztító hatásúak az élővilágra, közöttük a méhészekre, ennek ellenére a méhészek jelentős hányada nem hiszi el. Sőt láto hogy az OMME vezetése is módszeresen NEM a méreggyártókat és értékesítőket támadja.


Omme mézárak

Méhészet augusztusi számának tartalma Látogatóban – virágporkalauz Visszapillantás – év közbeni tapasztalataim Turbólopás, francia mézárak … – tájoló A röpítés matematikai modellezése – méhészkedési módszertan Az élelem pótlása – tudástár Méhkenyér – gyógyszer a méhek patikájából Emlékeztető. Mire is jó az erdeti termelői mézünk? Ez az a mondat, amit számos daganatos beteggel közöl az orvos. Volt egy férfi, aki nem hitt orvosának, szembeszállt a daganattal és meggyógyult. Kevés repcemézre számítanak idén a méhészek, mert a márciusi hideg időjárás miatt megkésett a generációváltás a méheknél - közölte Molnár Ferenc, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület ( OMME ) Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezetének szaktanácsadója szerdán az MTI-vel.


Ezt kéne minden hónapban mézárakkal,ezzel összefüggő cikkekkel teletömni. Egy grafikon nagyon szemléletesen bizonyítaná hogy késő ősszi-téli mézárak rendszerint jóval magasabbak a nyáriaknál. Fórum kezdőlap Méhész szakmai fórum Aktuális. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak.


Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. Tegnap olvastam, amit lehetett Szíjjártó Brazil látogatása kapcsán. Baromfi és méz ágazatot érzik ők is vesztesnek. Kérdezem én, ha a nemzeti össztermék tekintetében többet lehet nyerni az iparon, mint amit bukni az élelmiszer ipari ágazatokon, akkor miért nem építik be a komp. Omme felé, hatóság felé?


Indult e valamilyen vizsgálat az ügyben? A másik dolog, hogy a hordós magyar méznek ezekkel kell versenyeznie, itt egyedül az ár számít. Unióba minden felől az olcsó méz, a Vámok nem érnek semmit.


Marketing a méhészetünkben, miben vagyunk mások. Előadó: Bross Péter az OMME elnöke 12. Mézfelvásárlás - A Virágkaptár kaptárgyártó hivatalos oldala. Kaptárgyártással foglalkozó üzem, méhészbolt, mézfelvásárlás, keretlécek. Méz webshop házhozszállítással Budapesten, az ország egyik legismertebb méhészetéből.


Sűrű, minőségi méz, bankkártyás fizetés. Sebők Péter Simonné Venter Éva Tóth Péter See more at OMME. A méhek egyharmada hullott el Jász-Nagykun-Szolnok megyében télen. A túl kevés termelő méh miatt valószínűsíthető, hogy idén kevés repce- és akácméz lesz - tájékoztatta az Országos Magyar Méhészeti Egyesület ( OMME ) Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének szaktanácsadója az MTI-t.


Gazdaság Válság jöhet a magyar mézszektorban. Romló eladások, olcsó ukrán, bolgár méz, hamisítványok - nem túl rózsásak a kilátások a magyar mézszektorban, mondta el a méhészek egyesületének vezetője. A megmaradt állomány százaléka nem termelőképes, ez azt jelenti, hogy körülbelül ezer méhcsalád – az eredeti állomány fele – lesz termelő, a többi esetleg télre felerősödik – mondta.


Kitért arra, hogy a tavalyi gyenge termés mellett is tovább zuhantak a mézárak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések