2016. február 2., kedd

Augusztus 20 programok szabolcs megyében

Szent István-napi bringatúra, gasztronómiai kalandozás, BMX-show, fellép a Kelet Brass Ban a Queen Forever Tribute Ban rendezvénytér, Szabolcs óra: Szent István-napi ünnepi megemlékezésre hívják a fehérgyarmatiakat a helyi görögkatolikus templomba, augusztus -án. Európai Unió Adatvédelmi Rendelete (GDPR). Borsod-Abaúj-Zermplén megye – Nézze meg, milyen programok várják Önt augusztus -án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A Rendelet alapján Portálunk új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot adott ki, mely innen letölthető.


Augusztus 20 programok szabolcs megyében

A megyében nem csak a nagyobb települések, de a kisebbek is változatos programmal készülnek augusztus 20-ára. Augusztus 20-a alkalmával változatos és színes programmal készülnek Békés megye települései. GYÚRÓ Idén ismét szeretnének mézeskalácsfalu-kiállítást a faluházban, ezért december 1-ig még várják a házilag készült figurákat. A szervezők azt kérik, hogy aki szeretne hozzájárulni a tárlathoz, az készítsen mézeskalácsból például házat, boltot, fenyőfát, buszt. Szabolcs -Szatmár-Bereg megye az Észak-Alföld régió megyéje, központja Nyíregyháza.


Három országgal határos, melyek Románia, Ukrajna és Szlovákia. Két nagy tájegysége a Felső-Tisza-vidék és a Nyírség. Bicske – városi ünnepség, beszél Lezsák Sándor a Szent István szobornál. Díszpolgári cím átadása, új kenyér megszegése.


Augusztus 20 programok szabolcs megyében

Délután órakor város kemencéje avató az uszodánál. További ünnepi programok. Augusztus 19-én órától augusztus -án óráig a Szent Korona történetének kiállítása az Újbástya Rendezvénycentrumban 9. A Szent Korona megtekintése a Bazilikában 13. A nap egyben a magyar katolikus egyház egyik, Magyarország fővédőszentjének tiszteletére tartott főünnepe. Nincs változás a hulladékszállítás menetrendjében.


Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Tisztelt lakosságot, hogy augusztus 19-én és -án a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik. De szívünkben élsz, és örökre ott maradsz. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VÖLGYI ISTVÁN (volt mezőszilasi lakos, a Garzon bútorgyár nyugdíjasa) életének 83.


A gasztronómiai programok órakor kezdődnek a sportpályán. Pénteken kezdődtek a városnapi programok , amik egészen augusztus -ig tartanak. Megyeszerte megemlékeznek a hét első két napján az államalapítás ünnepéről. Egerben hétfőn órától fáklyás királyköszöntés lesz a Dobó téren. Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.


Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy a szeretett testvér, keresztanya és nagynéni KRÁNITZ ARANKA életének 86. Augusztus -án szinte minden Heves megyei településen tartanak majd tűzijátékot. Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok , rendezvények augusztus -a alkalmából. Cairó együttes koncert műsora. Vacsora a megjelentek tiszteletére 21.


Augusztus 20 programok szabolcs megyében

Színes programok a Városnapon a sportpályán CIGÁND 10. Kántor Mihály szobrának avatása az Iskola utcában 11. Kisvárdán Az államalapítás ünnepéhez méltó változatos színes program várta a városlakókat, s a környékbeli települések lakóit Kisvárdán, augusztus 20-án a Várszínpadon és a várkörnyékén.


Szent Mihály-bazilikában, órától programok a Szaléziánumban: órakor népi játszótér, órakor Rudi Bohóc, órakor Lang Rudolf Az igazság kútja. Ilyen programok várnak augusztus -án Heves megyében Heol Nagy hagyománya van annak, hogy az helyi polgárok több, ünnepi eseményen is összegyűlnek az államalapítás ünnepének alkalmából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések