2016. február 15., hétfő

Bácskiskun megyei rendőrfőkapitányság

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Hercegszántó és Kelebia térségében néhány óra alatt újabb külföldi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére. Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr. Hirtelen rabolt el tőlünk a halál, távozáso még élünk, örökké fáj.


Bácskiskun megyei rendőrfőkapitányság

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TRANAVECZ MÁRIA ballószögi lakos, éves korában elhunyt. Az egyenruhások azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. A Magyar Nemzet úgy tudja, az Együtt a Harmadik Évezredért Alapítvány vezetőit tanúként már kihallgatták. A szervezet elnöke volt öt évvel ezelőtt Zuschlag János szocialista politikus is.


A Vác nem jutott be a női kézilabda. Pappné Kócsó Anikó rendőr őrnagyot, Boros István címzetes rendőr törzsőrmestert, valamint Rácz Pintér Marianna és Tóth Csaba közalkalmazottakat. Fájó szívvel emlékezünk SIMIGLA ANDRÁS halálának 1. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik NAGY IMRE temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együtt éreztek.


Bácskiskun megyei rendőrfőkapitányság

A sebesség túllépése növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát. A saját kertjében ásta el éves áldozatát. Eltűnés miatt kereste a kiskunhalasi és a Bács. Szomorúan tudatjuk, hogy édesapánk.


Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott ünnepségen egy Bács-Kiskun megyei rendőr vehetett át elismerést, egy hivatásost előléptettek, egy főtiszt pedig rendőrségi tanácsosi címet kapott. A délelőttön közel 2gyermek ismerkedhetett meg a rendőrök munkájával, és az alapvető közlekedési ismeretekkel. Cseh Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóság igazgatóhelyettese Dr. Fekecs Dénes, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnöke Arató László r. Pintér Sándor főtanácsosi címet adományozott a főkapitányság hivatalvezetőjének. A rendőrök az iratokat a napokban átadták a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.


Bácskiskun megyei rendőrfőkapitányság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Négy település polgármestere ezen a helyen ismerte el polgárőreik munkáját. Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Kőszegi Rendőrkapitányság …. Kamion ütközött személyautóval az Ajkához tartozó Bakonygyepesen, egy ember meghalt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.


Mintegy millió forint értékű, kilogrammnyi marihuánát találtak a rendőrök egy fővárosi apánál és fiánál, akik, a gyanú szerint, árulták a drogot - közölte a rendőrség. Rendészeti Igazgatóság Autópálya Alosztály február 01. Magyarország Belügyminisztere soron kívül előléptette rendőr zászlóssá Reidl János Zsolt rendőr főtörzsőrmestert, a Kunszentmiklósi. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


Az elmúlt órában a Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök összesen négy migránst tartóztattak fel Homorúd közigazgatási területén és Tompa Közúti Határátkelőhelyen, illetve további két esetben öt főt akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek. Online fogadásokon játszotta el a bank pénzét egy alkalmazott. Katonai büntetőeljárás az Országos Rendőr-főkapitányság tábornoka ellen tett feljelentés ügyében.


A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivői. Előbbi szereplőjévé vált a seriff, azaz a megyei rendőrfőnök, a constable, vagyis a közrendőr és a békebíró. A kontinentális fejlődést a francia és a német terület jelentette, ahol meghatározóvá váltak a központosítási törekvések, beemelve az állami jelleget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések