2016. február 18., csütörtök

Raktáros szakmacsoport

Az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény indítja az új évben is a korábbi évek sikeres képzését, a Raktáros OKJ-s, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert részszakképesítést biztosító tanfolyamot. A termelési és nagykereskedelmi raktáros feladata a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása. A raktáros feladata a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása.


A Raktáros OKJ képzés sikeres elvégzése után elhelyezkedhet szolgáltatóknál, vállalkozásoknál, gyáraknál, üzemeknél, intézményeknél, ahol a folyamatos üzemvitel érdekében raktározási feladatokat. Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport - Rövid leírás Ide tartoznak a kis- és nagykereskedelem, bel- és külkereskedelem szakmái (eladó, boltvezető, kereskedő, ügyintéző), az árucikkek reklámozásával, a piaci igények felmérésével kapcsolatos tevékenységek. Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben!


Ennek során a raktárba beérkező áruk átvételétől a kiszállítások előkészítéséig az alábbiakban részletezett tevékenységeket kell ellátnia. A részszakképesítés megnevezése: Raktáros. Kiválasztott szakmacsoport Gondold végig, hogy amikor tornasorba áll az osztály, ki áll középen! Az ő testmagassága lesz az osztályodban a testmagasság medián értéke.


A FEOR-szerinti foglalkozások részletes bemutatása. Foglalkozásleírások, szükséges képességek, tulajdonságok. Automatikai berendezés karbantartó Gépészet.


Szakmacsoport megnevezése. Nincs kedve barangolni a teljes oldalon? Van már konkrét elképzelése, hogy milyen tanfolyam érdekelné? Egyszerűen kezdje begépelni a fenti mezőbe a tanfolyam vagy a képzési terület nevét és válassza ki a megjelenő legördülő menüből az Önnek megfelelőt!


Környezetvédelem-vízgazdálkodás szakmacsoport Képzései. Pedagógiai- és családsegítő munkatárs 3. Gyógypedagógiai segítő munkatárs 4. Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő 7. Ennek során elvégzi az áru be- és kitárolásához szükséges adminisztrációs feladatokat, kezeli és ellenőrizi az árut, vezeti a raktári nyilvántartásokat, ellenőrzi a berendezések és informatikai eszközök működőképességét, előkészíti és elvégzi az áruösszeállítást. Logisztikai ügyintéző szakképesítés kerettanterve alapján.


Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó. Szociális szolgáltatások szakmacsoport. A szakképzés jogi háttere. Sajnos, a keresés nem vezetett megfelelő eredményre. Lehetséges, hogy egy újabb keresés segíteni fog hasonló tartalmat találni.


A Felnőttképzés keretein belül széles körben van engedélyünk képzések, tanfolyamok szervezésére, lebonyolítására. A tanfolyamok indításának feltétele, minimum fő jelentkező. Tudjon meg többet, rendeljen ingyenes katalógust, kérjen ingyenes ajánlatot, jöjjön be irodáinkba!


Tesztelje nyelvtudását! Mérje fel angol, német, francia, spanyol, vagy olasz nyelvtudását, és néhány perc alatt meg is kapja az elért tudásszintje értékelését! A képzési jegyzékben szereplő adatok: Szint: alapszintű: Szükséges iskolai. Képzések: motorkerékpár szerelő, járműfényező, karosszérialakatos, épületgépészeti csőhálózat- és berendezés szerelő, festő-mázoló-tapétázó.


OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. Ingyenes tanfolyam JELENTKEZZ Jász-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Képzés Képzések Mezőgazdasági szakmacsoport. Nézd meg az adott szakmacsoport oldalát, indul-e hasonló tanfolyam.


Ha nem indul, és máshol sem találsz megfelelő képzést, nézz fel később a TanfolyamOKJ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések