2016. február 8., hétfő

Kutyakozmetikus bemutatkozás

Kutyakozmetikus bemutatkozás

Kisgyermek korom óta kutyázom. Sárközi Anna vagyok, okleveles kutyakozmetikus. Már kiskorom óta vonzódom az állatokhoz, főleg a kutyákhoz és macskákhoz. Kutyakozmetikus Tatabánya. Kolembusz Ildikó vagyok Biewer Yorkshire terrier tenyésztő és kutyakozmetikus.


Kisállatokhoz való szeretetem gyermekkoromhoz vezethető vissza. Aranykoszorús Yorkshire Terrier Mestertenyésztőként Yorkie specialista is vagyok. Kozmetikámba várom a négylábú kedvenceket - óriástól a törpéig - teljes körű szolgáltatással. Bernáth Veronikának hívnak.


Gazdik is a középpontban. Ugyan első számú szempontunk a kutya, de azért a várakozó gazdikról sem feledkeztünk meg. HU-n a Double K Industries-tól minőségi kutyasamponok, macskasamponok, szőrkondicionálók, filcbontó spray, kutyaszárítók, vízkicsapatók. Kruzslicz Anna vagyok, OKJ szakképzett kutyakozmetikus.


Kutyakozmetikus bemutatkozás

Az állatok iránti szeretet gyermekkorom óta kíséri életemet. Nem volt kérdés, hogy az állatokkal szeretnék foglalkozni, ezért lettem kutyakozmetikus. Jakab Mónika vagyok okleveles kutyakozmetikus. Bemutatkozás Üdvözlöm a honlapomon! Azóta dolgozom saját üzletemben.


Nálam a fő szempont, hogy a kutyák. Klits Ildikó vagyok, kutyakozmetikus. A NÉGY MANCS kutyakozmetika szalon Pécs-Uránvárosban (Kovácstelepen), barátságos családi hangulatú környezetben (gyermekek részére játszótér,zárt parkosított udvarban) a Baranya utca Páfrány utca sarkán található. Kedves kutyatulajdonos!


Kutyakozmetikus bemutatkozás

Vargáné Venter Szilvia vagyok, szakképzett kutyakozmetikus és állatorvosi szakasszisztens. Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek,aki segített, támogatott lelkileg, fizikailag,anyagilag az uszoda létrehozásában! Köszönet a Kaptárkő utcai Társaház közös képviselőjének Karácsonyi Bélának, Erikának és Lacinak a gondnokaiknak a sok segítségért, és hogy velem vannak a hétköznapokban!


Németh Zoltán Okleveles kutyakozmetikus. Azért választottam ezt a szakmát, mert szenvedélyem a kutyák! Mindig is tudtam és reméltem, hogy valahogy az életem részesei lesznek majd ezek a kis csodák. Nagy boldogság számomra, hogy kutyakozmetikus lehetek, azzal foglalkozhatok amit szeretek, hogy elmondhatom magamról, hogy számomra a munkám a hobbim és minden időmet a számomra oly kedvelt állatokkal tölthetem.


Szeretném, ha minden kutya és gazda. Szóbel Adrienn címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Lengyelné Horváth Andrea kutyakozmetikus kellemes környezetben, rövid határidővel és kedvező árakkal várja kedves ügyfeleit. Halász Ágnesnek hívnak, képzett kutyakozmetikus vagyok.


Vida Györgyi kutyakozmetikus vagyok. Rugalmas időbeosztás, egyénre szabott oktatás, részletfizetés, munkalehetőség. Szveti kutyakozmetika, nyilv. Szívügyemnek tekintem a kutyakozmetikusok igazán magas színvonalon történő képzését, ezért limitált létszámban vállalok gyakorlati oktatást.


Bízom benne, hogy a kutyakozmetikus szakma nem higul tovább, és a nálam tanulók szakmájukat magas szinten űző szakemberekké válnak. A képzési programok az LK-EURÓPA Kft. Az Ön által böngészett lap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések