2016. február 4., csütörtök

Barna szem árnyalatai

A legelterjedtebb szemszín Ázsiában és Afrikában, míg a legritkábban Észak-Európában, illetve a Baltikumban fordul elő. A heterokrómia egy szemmutáció, amikor is az egyik szem színe eltér a másiktól. Ritkábban előforduló nevek barna szemre. Sötét szem , kifejezi a tekintet élénkségét is. Sötétbarna: a legsötétebb barna szemszín, majdnem fekete.


Az ilyen szemekhez a középsötét vagy sötét színű szemfestékek illenek, de vigyázni kell. A kék és zöld szemet szépen kiemeli, főleg egy frufrus frizura. A természetes barna hajat pedig könnyen fel lehet dobni mindenféle kemikália nélkül, például egy erős fekete teás öblítéssel.


A második leggyakoribb, és a legszembetűnőbb. Mindössze egy árnyalat van, amely nem javasolt a barna szemű embereknek— amelyik egybeesik a szem színével. Paradox, de ez vizuálisan nagyon egyszerűvé, unalmassá teszi a megjelenést. Elég eltérni egy árnyalattal az egyik vagy a másik oldalba, és a hatás teljesen.


Meghoztam az ígért novellát. Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket. Nézzétek el nekem, ha nem lett a legjobb, de ez életem. A napszítta mézes barna.


Ez a nagyon visszafogott ombre olyan hatást kelt, mintha a sós víz és a napsütés kiszívta volna a hajunk eredeti barna színét. Ha a sötét barna hajszínedet szeretnéd feldobni valamivel, de inkább nem mennél el világosabb, szőkés highlightok felé, akor ezt ajánljuk. Réz : Ismét egy vöröses árnyalat, a különlegesen ragyogó réz. Idén a mély vöröset és a piros pigmenteket a finomabb és lányabb hatású rezes árnyalatok váltják, melyek jól állnak szőke és barna hajban is, akár csak melírozva vagy az egész felületen használva. A megfelelő szemhéjfesték kiválasztásával és a megfelelő technikával tudod elérni azt, hogy a szemed csábító és parázsló legyen.


Barna szem árnyalatai

A világosbarna hajszín meleg, és hideg árnyalatai. Vörös, hamvas, mahagóni, vörös violet, arany, natúr. Ha barna szemed van, akkor szerencsés vagy. De tényleg minden jól áll a barna szeműeknek: akár a sötét, akár a világos árnyalatok, így bátran lehet válogatni a különböző színekből.


A barna szempárhoz ugyanis szinte az összes színárnyalat passzol. A füstös smink nagyon elegáns viselet – de még elegánsabb, ha megspékeled egy kis csillámporral is. A fekete glitter nagyon drámai hatású – de vigyázz! Az ajkaidat már ne hangsúlyoz mert úgy akár horrorisztikus is lehet az összkép.


Barna szem árnyalatai

Ha az eredeti hajszíned barna : Ajánlott: Mindenképpen maradj azoknál a színeknél, ami nem üt el annyira a hajad eredeti színétől. Ha ehhez a típushoz tartozol, valószínű, hogy bronzos, esetleg barackszínű a bőröd. Jól fognak állni a meleg színek, a mélybarna, a muskotályos színek, de még a fekete is.


A szem színe nem üt el olyan élesen az arcbőr és a haj színétől, mint a Tél típusnál. Jól áll a világos és közepes sötétségű hamvas barna hajfestés vagy világosabb barna melír. A fiatal extravagáns nyár típus próbálkozhat sötétebb barna hajfestéssel is.


Mivel semleges szín, a sminket elsősorban a szemek, illetve az arc karaktere határozza meg. A barna haj egyáltalán nem unalmas, árnyalatai is igen változatosak. Ha mégis a hajadhoz választanál, akkor azt javasoljuk, hogy a szemedet emeld ki elsősorban. Szinte minden barnának jól áll a füstös szem. A választás smink megfelelő árnyalatú, próbálja irányítani a bőr színe az arc.


Mi a bőrszín, lehet hideg vagy meleg? Bőre világos színű, és a szemedús, barna színű? Barna árnyalatok - nagy választék, kedvező árak! Vásárolj ma a Rossmann Online Drogériában!


Ez esetben arra ügyelj, hogy a festék mindig sötétebb tónusú kék legyen, mint a szem színe. Szenvedélyes lesz a pillantáso ha szemedet padlizsán, bordó, bronz vagy narancs színnel fested ki. Nincs két egyforma barna szemszín, és mindegyikhez más és más festékek illenek: 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések