2016. február 25., csütörtök

Pedikűr árak miskolc

A lábápolás, illetve más néven pedikűr sajnos háttérbe szorult és szorul hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos. Karácsonyra, névnapra, születésnapra kiváló ajándék egy manikűr, pedikűr , gél lakk, kéz- és lábápoló utalvány szeretteink részére.


A feltüntetett árak az Áfa összegét tartalmazzák és magyar Forintban (HUF) értendőek! A teljes árlista PDf dokumentumként történő letöltéséhez kattintson ide. SZOLGÁLTATÁSAINK ÁRJEGYZÉKE. MANIKŰR- PEDIKŰR -LAKKOZÁS. Jelentkezz be a következő időpontra.


Sok esetben nem is gondolnánk, hogy azért fáj a derekunk, lábunk, hátunk, mert a talpon lévő bőrkeményedés nyomja az egyik talpi idegünket. A vendég csak manikűr vagy pedikűr után veheti igénybe a kezelést higiéniai okok miatt! A manikűr vagy pedikűr után a testrészt leradírozom egy gyengéden hámlasztó peelinggel.


Lemosom, felitatom a nedvességet, és következik a hidratálás. Tápláló krémmel fedem be a bőrt vastagon, majd a paraffinnal vékonyan bevonom. A rendszeres körömápolás legalább annyira fontos, mint hajunk, vagy bőrünk ápolása.


Ezért tettük elérhetővé számos BioHair Szalonunkban a manikűr szolgáltatást, melyet szintén bejelentkezés nélkül tudnak igénybe venni szépülni vágyó vendégeink. Pedikűr és gyógypedikűr árak. Ft Zselés megerősítés - 3. A lábápoló, pedikűr tanfolyam elvégzésével államilag elismert szakmunkás bizonyítványt kapnak a résztvevők, mely lehetőséget biztosít az EUROPASS bizonyítvány kiváltására.


Iskolánk nyílt napokat tart, melynek időpontjáról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Szolid körmöket szeretnél? Porcelán és zselés körmök,csillám,szalvéta,körömágyhosszabbítás,francia körmök,szines zselé,csipke,háló,acryl diszítés,3D porcelán virág. Egyedi körmök készítése!


Csak a képzeleted szab határt! Szeretettel várom minden kedves régi és új vendégemet, új helyen, a Kossuth Lajos utcai Szépségbarlangban! Tekintsd meg szolgáltatásainkat melyeket kedvező árakon kínálunk!


Pedikűr árak miskolc

Masszázs, masszőr, pedikűr , manuálterápia Budapesten a 9. CíA szalon : Macropolis, Arany János tér 1. Gyógypedikűr, speciális lábápolás, speciális pedikűr , cukorbetegek lábápolása, podiáter. Miskolc megközelíthetősége Tömegközlekedés. Műtétek, laborvizsgálatok, szűrések, komplementer terápia, csontsűrűség vizsgálat. AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTOM, AZ ÁRAK MÉRETTŐL ÁLLAPOTTÓL, DÍSZÍTÉSTŐL FÜGGŐEN VÁLTOZHATNAK! Trendy Szépségszalon Pesterzsébeten a Mediterrán lakóparkban.


Fodrászat, smink, manikűr, pedikűr , kozmetika és arckezelések. Oldalunkon Kazincbarcika i műkörmösök műköröm képeit és elérhetőségét találod. Műkörmös - Kazincbarcika. Manikűr, pedikűr , műköröm építés. D-s porcelán díszítés, viseld ékszerként körmeidet.


K ét személyes fényterápiával és zenével rendelkező infraszaunánkkal, zuhanyzási lehetőséggel várjuk a fogyni, méregteleníteni, gyógyulni, pihenni vágyókat. Fekvő szolárium már ft-tól. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések