2016. február 4., csütörtök

Esküvői smink kiszállással

Török Boglárka esküvői sminkes, sminkmester. Több mint éve foglalkozik sminkeléssel. Nem csak menyasszonyi smink és esküvői smink témakörben, de számos nemzetközi fotózáson sminkel, mint makeup artist. Foglalj időpontot még ma próbasminkre! Medgyesi Rita sminkes fodrász, esküvői smink és frizura, népszerű konty és fonott haj, próbasmink és helyszínre kiszállás.


Távolabbi helyszín esetén a kiszállási díj az idő és km függvényében emelkedik. Menyasszonyi smink rendelés esetén kedvezményt biztosítok 1D és 2D szempilla hosszabbítás árából! Smink , Sminkes, Profi smink. Legyen szó eljegyzési vagy esküvői sminkről.


Elegáns, egyedi, az egyéni stílushoz igazított smink , mely kényelmes, hordható, nem csak a fényképeken mutat jól. Minden olyan alkalomra, amikor amikor fontosnak érze hogy szépséged a hétköznapi megjelenésednél több legyen , szeretnél biztosra menni és sminkedet szakértő kezekre bízni, vagy. Több éves szakmai tapasztalat nélkül is tudni, hogy az Ara kifogástalan megjelenést szeretne a Nagy napon , olyan sminket, amely kiemeli szépségét, bírja a násznép puszijait, a lakodalmi mulatságot, és jól mutat a fotókon. Frizura és smink próbára is van lehetőség, ezt az esküvőt megelőző 1-hétben javaslom megejteni, hogy a megbeszélt és kiválasztott technikák és részletek a fejünkben maradjanak.


A próba általában 5-órát vesz igénybe és a szalonban történik, csak délelőtti időpontokban. Esküvői alkalmi smink vendégeknek: 7. Koszorúslány és örömanya smink : 6. A smink az egyik legfontosabb eleme az esküvőnek, legyen ez natúr, természetes, lágy vagy drámai, a jó stílus hozzájárul, hogy még jobban kihozd magadból a maximumot a nagy napon. A szalagavató, a ballagás fontos pillanat az életünkben, amit fotókon, videókon megörökítünk. A megfelelő smink elkészítése fontos, hogy büszkén mutogathassuk családunknak, barátainknak a fényképeket és persze, hogy mi legyünk a legszebbek ezen a fontos napon. A smink nem arra való, hogy valaki mássá váljunk általa, sokkal inkább kiemelni kell vele azt, ami szép.


Az általam készített sminkekben is fontosnak tartom, hogy a viselője a tükörbe nézve felismerje, gyönyörűnek és magabiztosnak érezze magát. A menyasszonyi sminket az esküvő előtti hetekben próbasmink előzi meg. Szabó Imre Szalonok fodrászat, esküvői frizurák, alkalmi smink , kozmetika.


Amennyiben a frizura egy helyszínen készül a sminkkel, akkor érdemes úgy szervezni, hogy a smink a frizura előtt készüljön el, de hajmosás után! Ha egy mód van rá, mindig a smink legyen az első. ESKÜVŐI SMINK Az esküvő az egyik legfontosabb esemény egy nő életében. Budapest,Krisztina krt.


Fontos, hogy, olyan gyönyörű legyél, ahogy azt kislány korodban megálmodtad. A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta. Lukács Edina Stylist eligazít a divat és a stílusok útvesztőjében, színkendőzéssel megmutatja a típusodnak megfelelő színeket, elmondja, hogy milyen fazonú ruhák előnyösek számodra és ha kell együtt mentek el egy szuper gardróbfrissítő vásárlásra, hogy biztosan ne nyúlj mellé többet! A szépség mindig belülről faka de ha nincs meg a belső lelki egyensúly, akkor a csak külső kezelés időleges szépülést eredményez.


Esküvői smink kiszállással

Mindegy, hogy erős, vagy visszafogott, a lényeg, hogy a magadénak érez és Téged tükrözzön. Kiszállással vállalom sminked elkészítését. Bizalommal fordulj hozzám, ha érdeklődsz a következő szolgáltatásaim iránt. Egy menyasszony akkor tündököl a legjobban, ha magabiztos, és akkor lesz igazán magabiztos, ha szépnek érzi magát. Egy szolid esküvői smink tökéletes választás, ha úgy akarunk kinézni, mintha pont ilyen hibátlan pofival kelnénk ki az ágyból minden reggel.


Ezeken az eseményeken elengedhetetlen a gyönyörű, tartós smink ! A professzionális stúdió évtizedes tapasztalattal és nemzetközi diplomával rendelkező sminkmestere készen áll, hogy – akár helyszíni kiszállással – elkészítse esküvői , vagy alkalmi sminkedet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések