2016. február 25., csütörtök

Campona kockapark

Campona kockapark

Elérhetőség és nyitvatartás. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. An amazing Exhibition with our mocs and layouts. Also an ideal place for kids to play with LEGO bricks.


Campona shopping center. Reviews I liked this place very much. We spent there almost all day.


Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből. LEGO AUSSTELLUNG (19. Jan – 31. Dez 19) Im Saal mit den Wechselausstellungen präsentieren wir von Samstag, 19. Swiss LEGO Users Group).


Campona kockapark

A rénszarvas építésre ezen a napon 1. Az animátorok segítségével elkészült. This feature is not available right now. Please try again later. Létezik egy hely, mely nyugodtan felruházható a “gyerekparadicsom” megnevezéssel.


Egy hely, ahol csak móka, kaland és játék vár mindenkit kifulladásig. Kattints a részletekért! Az étkezőrészleg borzalmas állapotban van, az embernek. Tökéletes program kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A havi részletek összege azonos, függetlenül az adott hónapra eső óraszámtól (pl. iskolai szünet, vagy ünnep).


Soha többet be nem teszem a lábam abba a szarkupacba. Közel 1üzlettel vár Dél-Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja! Járj féláron színházba! A szorgos kis építő kezek rengeteg kihelyezett LEGO alkatrész között válogathatnak majd.


RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK JELENTKEZÉS. Jön a farsang, és ilyenkor minden gyerekben felmerül a kérdés: “idén minek öltözhetek be? Persze, az igazán kicsiket még inkább a szülők terelgetik valamilyen irányba – többnyire attól függően, milyen jelmezt tudnak beszerezni, vagy.


Szombat-vasárnap a városépítésben élheti ki mindenki magát, aki ellátogat oda, és ahogy azt megszokhattuk már, ez még nem minden! Miniversumhoz hasonlóan, hihetetlen türelemmel és részletességgel megalkotott terepasztalok. Ha már megvan a tuti jelmez, akkor itt az ideje azt meg is mutatni! Igen, persze ez főként a szülőknek lehet érdekes, de a. Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászóláso írd meg nekünk!


Jegyvásárlás gyorsan, egyszerűen. A világ legnépszerűbb játékával most nem csak egy statikus kiállításon találkozhatsz, hanem igazi, kreatív élményekkel várnak. Vagyis, ha tutira akarunk menni, és azt szeretnénk, hogy gyermekünk és barátai, vagy az egész család jól érezze magát, és igazán kikapcsolódjon, akkor válasszuk ehhez a LEGO. Egy futóverseny, ami nem csak arról szól, ki és mikor ér be a célba - ennél sokkal fontosabb dologra hívja fel a figyelmet!


KockaParkban LEGO repülőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések