2016. február 4., csütörtök

Fogászat szombat budapest

Fogászat szombat budapest

Nyitva tartásunk különleges, hiszen HÉTFŐTŐL – PÉNTEKIG 8-óráig, SZOMBAT – VASÁRNAP 8-óráig várjuk kedves pácienseinket. Mindenki el tud jönni hozzánk, tehát ha bármikor gondja van bizalommal tud hozzánk fordulni, és az összetartó csapat miatt még ha a kezelő orvos pont nem dolgozik, akkor kollégái is. Barátságos környezet, profi szakorvosok, fájdalommentes fogászati kezelés, kedvező árak.


Szeretettel várjuk betegeinket az óvodástól a nyugdíjas korúig! Célunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak, és tökéletes kezelésben részesüljenek! Mind a Sanoral Érd-ben, mind a Sanoral Budapest -ben a legmagasabb szintű ellátást biztosítjuk Önnek. A Sanoral szakorvos-képző hely. Akkreditációnk részben a Semmelweis Egyetemen (konzerváló fogászat és fogpótlástan, gyermekfogászat), részben a Szegedi Tudományegyetemen (szájsebészet) került bejegyzésre.


Iratkozzon fel, akár kedvezményt is tartalmazó mosolyleveleinkre! Ha Ön új érdeklődőként most regisztrál nálunk, a letölthető kupon bemutatásával életkor kedvezményben részesül a dentálhigiéniai kezelés árából (ahány éves Ön, annyi kedvezmény a listaárból: 10- Ft). BUDAPEST , RÁKOSVÖLGYI UTCA 1. Professzionális fogkőeltávolítás AKCIÓ 10.


Fogászat szombat budapest

Ft (fogkőeltávolítás, polírozás) – dentálhigiénikus által a kijelölt napokon: November 19-én és 20-án. Azonnal terhelhető fogpótlás nap alatt: implantatumegynapalatt. Gyermek és felnőtt fogászat - a hét minden napján, szombat. Haifa Dent sürgősségi fogászat.


Fogorvos a Blaha Lujza tér, Akácfa utcában. Fogászati ellátás az év minden napján, a nap órájában. Ft támogatásban részesült. A Profident Fogászat több mint éve fogadja pácienseit az Astoriánál. Budapest szívében, Óbudán várja pácienseit az Apollonia Dental Center.


Sikeres fennállásuk titka a megbízható minőség és elérhető árak. Rendelőnkben, Budapesten a 8. Modern anyagokkal, korszerű eljárásokkal fájdalommentesen. Fogászat , szájsebészet, fogszabályzás, fogbeültetés, gyermekfogászat, implantáció. A Budapest Dental Esztétikai Fogászat rendelője a XIII.


Szent István körúton a Vígszínház és a Nyugati pályaudvar szomszédságában. A környéken számtalan parkolási lehetőség kínálkozik akár az utcán (sajnos parkolási díjkötelesen) akár a közelben lévő zárt parkolókban vagy. Fogászat ,fogyszabályozás,fogfehérítés fogbeültetés,gyermekfogászat Budapesten. Képzett fogászati szakemberek vagyunk.


Személyre szabott kezelést nyújtunk! Minden fogászati problémával a páciens egyedülálló kezelést - fogászati ellátást kap. Gondoskodunk minden részletről, a legjobbat nyújtjuk! Számíthat ránk a váratlanul fellépő fogászati probléma gyors megoldásában!


Fő profilunk a speciális, könnyített műfogsorok. Folyamatosan fejlesztünk és kutatunk, hogy a műfogsort viselő páciensek teljes életet tudjanak élni, visszanyerve régi mosolyukat. Jól tudjuk ezt, hiszen hitvallásunk, hogy nem csupán a fogakat, hanem magát az embert kezeljük.


Fogászat szombat budapest

Tapasztalja meg velünk a stressz- és fájdalommentes fogászat élményét! Kényelmes és teljesen láthatatlan. A munkahelyen nem is sejtik, hogy fogszabályozás folyik. Fontos megbeszélésekre, meetingekre észrevétlenül eltávolítható, hiszen kivehető, átlátszó sínek sorozatával kezeljük észrevétlenül a torlódott, réses, stb. Jenei fogászat - Tradicionális minőség a mindennapokban.


A rendelők hangulata, orvosai és az asszisztensek rendkívül barátságosak, segítőkészek. Altatásos fogászat Üdvözlöm a rendelőmben Dr. Divinyi Tamás fog, és szájsebész szakorvos, a Semmelweis Egyetem professzor emeritusa vagyok.


Solymosi Péter főorvos, aki szívügyének tekinti az egész rendelőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések