2016. február 24., szerda

Apagy falunap 2019

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a. Got Talent Global - Duration: 34:05. Unsubscribe from Hirek Beregi? BeregiHirek - A Beregből, a Beregért, a Bereg szívéből!


Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. Este az első koncertet 19.


Falunap programja megosztásra kerüljön! Bikini együttes adja percben, felvonultatva az összes nagy slágerüket! Várunk mindenkit, aki jó hangulatra , kellemes délutánra vágyik! Ez az oldal azért jött létre, hogy a helyi rendezvényekről, programokról a közösségi. Nyírcsaholyban a lapcsánka fesztivált.


Apagy falunap 2019

A rendezvény ideje alatt a nyírcsaholyi polgárőrök a rendezvény biztosításán túl a falu központjában is szolgálatot láttak el a megnövekedett gépjárműforgalom forgalom zavartalanságának. A közölt rendeletek tájékoztató jellegűek, a rendeletek hatályos szövege a Hivatalban, ügyfélfogadási időben tekinthetők meg nyomtatott formában. Egy kis ízelítő a kétnapos programokból: Fellépnek településünk kulturális csoportjai. Sztárvendégeink: Péntek este a fiataloknak játszik Davelogan Dj. SABINA formáció és a Compact Disco együttes.


Szombaton váltják egymást sztárvendégeink: Kozmix, Delta, R-Go és a Rulett. Kőrösi úti) temető ravatalozójában. A gyászoló család Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik IGRÍNYI GYULÁNÉT utolsó útjára elkísérték, sírját a kegyelet virágaival borították és mély fájdalmunkban osztoztak. Csokoládétortával ünnepelték a 90. Megosztás: Kattints ide a Twitter-en való megosztáshoz(Új ablakban nyílik meg).


Zene Nosztalgia kávéház Németh Gáborral Vidám nosztalgiázásra invitálják mindazokat, akik szeretik, ismerik és szívesen hallgatják a régi zenéket, slágereket, operett-dallamokat. Kisudvarnokban, ahol gazdag programmal, finom étellel, itallal várjuk Önöket. Választások Balatonrendes hírei, információi, tájékoztatók, hírdetmények, aktualitások. Tudj meg többet városodról!


Hírek, programok, képek, napi menü, cégek…. FELHÍVÁS ÉS VERSENYKIÍRÁS A teljes. The village really started to develop during the 18th century, and after the construction of the railway it became a local commercial hub. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja. Nyíregyháza friss hírek, képek, videók.


The main organizer is the Flanders Research Institute of Agriculture, Fisheries and Food (ILVO) under the patronage of the Department of Agriculture and Fisheries from the Flemish Government. Eddig alkalommal nézték meg. A falunap résztvevőinek az önkormányzatunk több fajta gulyással kedveskedett.


Művelődési Ház, a Fő út 1. A részletes program mellékletként csatolva olvasható! Be the first to contribute! Just click the Edit page button at the bottom of the page or learn more in the Plot Keywords submission guide.


Apagy falunap 2019

Milyen legyen a buszmegálló mögötti tér? Lehet-e Óballának főtere? A közösségi tervezési folyamat leírása itt található.


Immár tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő falunapi rendezvény, mely évről évre nagyobb sikereket tudhat a háta mögött. Magyarországon egy napon két választás kerül lebonyolításra: helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választása, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választása. Kisbajomi Medvehagyma Fesztiválra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések