2016. december 29., csütörtök

Benevár étterem szép kártya

Benevár étterem szép kártya

SZÉP kártya egyenleglekérdezés. Dreher Étterem és Söröző Szolnok belvárosában, Vendégeink a napi menü mellett a hagyományos magyaros ízeket és a nemzetközi konyhák ételkülönlegességeit is megkóstolhatják. Szállást foglalnál, vagy éttermet keresel? Budapest - szép kártya elfogadóhely - Hovamenjek. Adókedvezmény, ingyenes kiváltás, rugalmasan kezelhető juttatási rendszer – ezeket nem érdemes kihagynod.


Benevár étterem szép kártya

A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Fodrászat, fürdő, konditerem, szépségszalom, masszázsszalom. Tornyos Panzió Étterem Mátrafüred - Szallas. Ez az a hely, ahol a hagyományos, magyaros, otthonos ízek és az újító szemlélet találkozik, ahol a kellemes hangulat magas színvonalú kiszolgálással. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem.


Csobogó Étterem Asztalfoglalás Legutóbbi híreink Osztálykirándulások helye! Keressen Minket bizalommal! Tovább olvasom Lovas A Szalajka-völgyben, a Szalajka-patak csobogása mellett, ahol forog a kerék - így emlegetnek.


A Széchenyi Pihenő Kártya szálláshely alszámlája mellett a szabadidő zseb használatának is most van itt az ideje. Hogy mi mindenre lehet felhasználni, erre ír pár példát a Cafeteria Trendben Fata László cafeteria szakértő. Ha nyomasztja a város hangulata, jöjjön el a Vadnyugatra! Vendéglőnk a Cseszneki Vár-felé vezető út mellett a falu közepén található. A Vártól mindössze 5m-re, kellemes környezetben, barátságos vendéglátással, házias ételekkel és falusi ízekkel várjuk a hozzánk betérni vágyókat!


A reklamáció tartalmát minden esetben munkanapon belül kivizsgáljuk, és amennyiben a vásárló panasza valós, úgy a vásárlót kártalanítjuk - szükség esetén a teljes vételárat visszautaljuk. Szép kártya elfogadóhelyek, szállások, éttermek, kulturális helyszinek, programok, információk, szép kártya tudnivalók. A vendéglő egész évben várja kedves Vendégeit házias konyhájával, finom ízeivel, udvarias kiszolgálással és szolid áraival.


Csokonai Étterem - Debrecen, Kossuth Utca 21. Szarvastól km-re, az Orosházi úton, egy felújított, hajdani iskolaépületben. Július végén Mátrafüreden nyaraltunk a férjemmel és a kisfiammal. A vacsora bőséges és nagyon ízletes volt, a kiszolgálás gyors, udvarias.


Családias, kötetlen hangulatú étterem , gyönyörű panzióval, otthonos ízekkel. Benevár -tálat rendeltünk. Hírlevélre történő feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél vagy fiók regisztrációkor megadott adataimat (pl. születési dátum), valamint a foglalásaimhoz kapcsolódó adatokat (pl. foglalás gyakorisága) a. Szép - kártya egyes alszámláira nyújthat támogatást.


Miskolc Pass kártyával a hotel éttermében kedvezmény vehető igénybe. A Kavalkád Étterem és Panzió Gyöngyösön, a város Püspöki elnevezésű részén található, öt perc járásra a városközponttól. Minden nap friss ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Napi menük ( húsos, vegetáriánus ), paleo ajánlat, séf ajánlat, hal ételek frissen sültek, desszertek, levesek, főzelékek.


Fizessen utalvánnyal, vagy kártyával: Erzsébet utalvány, Sodexo meleg étel utalvány, OTP Szép Kártya , MKB Szép Kártya , KH Szép Kártya , Pázmány Kártya. Továbbra is szeretettel és finom ételekkel a megszokott minőségben várjuk Önöket éttermünkbe! A túlhajszolt világunkban szeretnénk, ha éttermünk nem csupán az étkezés örömeit nyújtaná az Önök számára, hanem egy helyet, ahol eltölthetnek néhány kellemes órát.


Benevár étterem szép kártya

Az étterem nyitvatartása: Hétfőtől vasárnapig 11:- 14:30-ig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések