2016. december 8., csütörtök

Ha a pasi nem akar találkozni

Ha a pasi nem akar találkozni

Miért nem akar velem találkozni , amikor mégis akar ? Szóval parázik attól, hogy találkozzunk, vagyis mindig fellendül ha szóba hozom, mint egy szabadságharcos, forradalmár felforr az agya, ez nekem már csak azért is rosszul esik, mert különben hányzok is neki, szeret, és számítok neki és mindig nagyon szinte tökéletesen odafigyel rám, és én nem akarom neki magyarázni. Ha adott egy pasi , aki mindig kedves vele jeleket kül flörtöl, de nem hív el, az nem akar tőled semmit. Ha valaki ugyanis szeretne veled lenni, az megtesz mindent, hogy így legyen.


Ha nem úgy bánik veled egy férfi, ahogyan egy nővel kellene bánnia, érdemes elgondolkozni azon, hogy hol bomlott meg az egyensúly. Fontos, hogy egy kapcsolaton belül a női szerepek megmaradjanak nőinek, mert onnantól, ha pl. Már hetek óta napi szinten beszélgettek, és még mindig szó sem esett a személyes találkozóról. Oké, lehet, hogy kezdődő távkapcsolatról van szó, de én biztos vagyok benne, hogy ha egy férfi akar tőled valamit, akkor ilyen esetben is kihasznál minden lehetőséget, hogy közelebb kerüljön hozzád. Ha egy olyan férfivel élsz párkapcsolatban, akivel sokat vagy együtt, de soha nem mentek sehova, csak mindig a te lakásodban maradtok, akkor ez is annak a jele, hogy az adott férfi nem szeretne túl nagyon belebonyolódni a párkapcsolatba, és nem hajlandó máshol is veled mutatkozni.


Ha egy férfi tervez egy nővel, annak egyértelmű jelei vannak, vagy ha időben van is némi csúszás, elfogadható indokokkal támasztja alá, és nem csinál rendszert belőle. A társkereső portálokon nem érdemes hosszú ideig húzni a csetelést, alapvető információk elárulása után érdemes személyesen is benyomást szerezni. Régi trükk: ha egy leányzó nem jön össze elsőre, ha nem bizonyul könnyű prédának, áldozz rá pár randit. Ha három igaz, ideje a szembesítésnek. Kérdezz rá nyíltan mindarra, ami téged zavar, ami nem jól működik közöttetek.


Ha a pasi nem akar találkozni

Sajnos nincs garancia a sikerre, és nagy valószínűséggel lelép majd a pasi , mielőtt az őszinteség jelszavával sarokba szoríthatnád. Ha két esetben ismertél magatokra, akár még győzhetsz is. Ha kell a pasi , legyél igazi Hottie s mondd meg neki az elején, hogy semmit nem adsz addig amíg nem zárja le a házasságát!


A bújkálás ideig-óráig izgalmas, de itt vagy fiatalon, a legszebb éveidben amikor egy igazi, építő kapcsolatot kellene kiépítened nem pedig szeretőt játszani. Anno én is nagyon hasonló helyzetben voltam, nem emlékszem már pontosan hogy mennyi ideig húzódott el a randi, de ahhoz már több mint elég volt hogy nekem is úgy tűnjön hogy csak nem akar elzavarni - mint kiderült tényleg csak rosszul jött ki a lépés, utána együtt voltunk pár évig. Ha el akar bűvölni, ha igazán kedveskedni akar , akkor saját kezűleg készít neked meglepetést. Ne gondolj nagy dolgokra, hiszen nem az a lényeg, de ha általa főzött vacsorára hív, ha saját kezűleg válogatja neked össze a bokrétát, esetleg verset ír, énekel vagy gitározik neke akkor biztos lehetsz benne, hogy különösen. A pasi szerelmes belé ha keresi a szavakat, de nem nagyon találja Ha a pasi csak hebeg habog és úgy tűnik, mint aki nem ura a helyzetnek, akkor az azért van mert a jelenlétedben leblokkol.


Nem hiszi el, hogy ez a csodálatos lány akiről álmodozott, most itt áll előtte és te pont rá vagy kíváncsi. Ha mindig csak akkor akar veled találkozni , amikor biztos benne, hogy lesz szex, akkor ez nem szerelem. A szerelmes pasi mindig veled akar lenni, akkor is, ha épp nincs kilátásban hancúr. Ha a párodnak sok elfoglaltsága van, mondjuk annyira, hogy csak hetente néhányszor tudtok találkozni , kézenfekvőnek tűnik az ötlet, hogy összeköltözzetek. De az ötlet megtévesztő, mert könnyen lehet, hogy a programok vagy a sok munka nem véletlenül állnak a. Majd harmadnap rákérdezett, h félt engem magátol, h ha laza kapcsolatot tartunk, kialakulnak komolyabb érzelmek és esetleg sérülök lelkileg, amit ő nem akar , mert nem akar bántani.


A viselkedésevel és a találka előtti udvarlásaival felülírta azt a kijelentését, h nem akar párkapcsolatot. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de nyilván nem viccből keresed a párod Te sem. Tehát minek időt húzni? Ha akar találkozni , a válasz egy vastag IGEN, ha nem akar találkozni , a válasz egy igen, de.


A legnagyobb jóindulattal mondom, ne légy muja ( ha így írják:D:D). Bár a puncivitézek módszerei egyre kifinomultabbak, mindig vannak jelek, amik arról árulkodnak, hogy a széptevés csak álca, a férfi igazából nem szerelmes, csak dugni akar. Ha a pasi nem várja tűkön ülve a találkozót, az vészjelzés, de ha még hagyja is, hogy a lány várakozzon rá, az önzésről és tiszteletlenségről árulkodik.


Ne rendezzünk jelenetet, vonjuk le a következtetést, és ha legközelebb is akarunk még vele találkozni , várjuk meg, hogy ő szervezzen programot. Az a baj, hogy ha nem érze akkor általában ebbe szakadékba a nő zuhan bele és zúzza darabokra a lelkét és a szívét, ezért tényleg neked szurkolok, hogy megérts mit akar egy férfi, mert különben nem tudod átalakítani őt olyanná, ami mindkettőtök számára tényleg egy szakrális együttlét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések