2016. december 13., kedd

Ságvári tanév rendje

Ságvári tanév rendje

Tanév rendje , fogadóórák Featured. EMMI rendelet alapján 1. A tanév helyi rendje 1. Az intézményünkben a munkát tanév , ezen belül a szorgalmi idő keretei között kell megszerveznünk. A következő tanév rendje ezen a linken olvasható. Ez évtől kezdve a leánygimnázium koedukált, vegyes fiú-leány osztályú iskolaként működik, majd elkezdődik a felnőttek középiskolai képzése is esti, illetve levelező formában. A beiskolázott tanulók átlageredménye elérte a 8-et, a gimnázium összes diákjának tanulmányi átlaga pedig 1-re emelkedett.


Ságvári tanév rendje

A Szakma Kiváló tanulója verseny. Valóban ingyenes a második szakképesítés megszerzése is? Magyarországon az állam a második, – az állam által elismert – szakképesítés megszerzését is ingyenesen biztosítja az iskolai rendszerű szakképzés keretein belül tanulók számára.


A napló zárása szaktanárok Szabó Miklós Nagy Judit május 4. Ballagás (munkanap) Szabó Miklós, Harcz Katalin május 6. Budapest Innovációs Tábort, amelynek a környezettudatosság volt a témája. Tanulóink az iskola fennállása alatt komoly hírnevet szereztek nem csupán városunkban, hanem országos viszonylatban is. Skip trial month free. Lezajlott az idei tanév Levelező Matematika Szakkörének otthoni fordulója, így a 4. Híradó - CTV Véget ért a tanév.


Ma több száz iskolás azonban nem csak ettől az évtől, de iskolájától is búcsúzott. A legtöbb helyen a hagyományos babanappal. Ságvári Endre Gimnázium - Gólyatánc, 9. Piarista szolgálat erősítése EFOP-3.


Kedvezményes (rangsoros) kurzusfelvétel Január – február 13. Szorgalmi időszak Január - január 23. Normál (versenyalapú) kurzusfelvételi időszak Február 15. Változó világ, változó társadalom” elnevezésű, interdiszciplináris, tudományos hallgatói konferenciáját. Jelentkezés szakmai záróvizsgára (felsőfokú szakképzés) Március – április 2. Lehetőség van az iskola egyes helyiségeinek bérlésére rövidebb-hosszabb időszakra.


SZONEK MUNKAVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Az előzetes és időszakos orvosi vizsgálat rendje 1. A szegedi és Csongrád megyei középiskolákért kattints a Szegedimami-ra! Minden egy helyen, amire egy leendő középiskolásnak szüksége lehet. A jelenleg letölthető tanulmányok: Invia virtutis nulla est via. A Kérem a hírlevelet gombra való kattintással beleegyezel, hogy reklámot is tartalmazó hírlevelet küldjünk számodra, melyről bármikor leiratkozhatsz. Szolnokimami CSALÁDI INFORMÁCIÓS PORTÁL.


A testnevelés óra alóli felmentési kérelem az alábbi ikonokra kattintva menthető le (PDF vagy MS Word formátumban). A délutáni egyéb foglalkozások alóli felmentési kérelem az alábbi alábbi ikonokra kattintva menthető le (PDF vagy MS Word formátumban). Az intézmény éves munkatervét a nevelőtestület készíti el, elfogadására a tanévnyitó értekezleten kerül sor.


Ifjú helytörténénészek 4. Régi szegedi oskola épületek. Európai hulladékcsökkentési hét. A kollektív szerződés, ennek hiányában a munkáltató határozza meg, hogy melyek azok a feladatok, amelyeket a pedagógusnak a nevelési-oktatási intézményben, pedagógiai szakszolgálat intézményében, és melyek azok a feladatok, amelyeket az intézményen kívül lehet teljesítenie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések