2016. december 30., péntek

Férfiak válás után

Jellemzően azonban a szeretői kapcsolatok nagy százaléka felbomlik rövid idővel az összeköltözés után. Azért az ellenkezőjére is találni példát… Persze, olyan is van, hogy egy éretlenül kötött házasságból kilépve életre szóló szövetséget kötnek a férfiak azzal a nővel, aki miatt végül a válás bekövetkezett. Sok nemzetközi kutatás foglalkozik azzal, hogy míg a válásig tartó időszakban a nők „vannak rosszabbul”, hiszen ők szembesülnek a házasság nehézségeivel, a mindennapok kudarcaival, addig a válás utáni időszak általában a férfiak számára megterhelőbb.


Férfiak válás után

A kötődés jellemzője, hogy viszonylag hamar kialakul és elválás után csak nagyon nehezen, hosszabb idő elteltével szűnik meg… Ez okozza azt az ambivalenciát, amit szakítás, válás során átélünk és azt a hiányérzetet is, amit párkapcsolat megromlása ellenére elszenvedünk. A férfiak éves koruk után is dolgozni akarnak. Szeretik a stabilitást és ennyi idősen a hírnév is fontos számukra, de a tiszteletet és az elismerést is lényegesnek tartják. Nem titok - válás után , főleg -, hogy amíg facérak vagyunk, nagyon hiányzik a szex. Ez természetes, az viszont már egyáltalán nem, hogy a szexuális késztetéseiteket egymáson vezessétek le.


Ha meg is fordul a fejedben, hogy átcsábítsd magadhoz éjszakára az exedet, ne tedd! A legfontosabb persze, hogy a válás után le tudjuk zárni magunkban a múltat, és képesek legyünk előrefelé tekinteni. Nem kell egyik napról a másikra megváltani a világot, kis lépésekkel haladhatunk vissza a normális életünk felé. A társam nem ad haza egy fillért sem. Miből tartsam el a gyerekeim?


Kizárólagos lakáshasználat – férfiak vigyázat! Akármilyen hihetetlen, de van boldog élet a válás után is. A válás érzelmi feldolgozása öt, jól körülhatárolható állomásra osztható.


Tagadás Ez a leggyakoribb első válaszreakció. Ezen a ponton a legtöbb ember képtelen elfogadni, hogy a házasságnak bizony vége lesz. Beleszeretni valakibe egy nem is olyan rég kimondott válás után biztos nem egyszerű.


Már, ha az ember akkor, a válás idején nem volt máris szerelmes valakibe. Wilder nem volt az - őt teljesen összetörte, hogy véget ért a házassága, és úgy gondolta, soha többé nem eshet bele abba a hibába, hogy bízzon egy. Apa partner válóperes iroda! Apa válás és minőségi szolgáltatás, team munka az apa élet, érdekei védelme!


Válóper indítása, válás elindítása egy férfinak erős téma! Férj élete, férj autó, férj üzlete,vagyonmegosztás,,férj válása, férj vagyona, férfiak jogai és apák ügyei válás idején! Másrészt a férfiak válás után a visszahódítás veszélyének is fokozottan ki vannak téve. Nagy a kockázata annak, hogy az asszonynak sikerül visszaédesgetnie magához őket.


Férfiak válás után

Az is előfordulhat, hogy a volt feleség mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy elkergesse az új nőt. Szexpartnernek jelentkező számtalan aka valódi új társra lelni azonban már jóval nehezebb válás után. Nem biztos, hogy hajtós munkára vágynak, néha nekik is jólesne egy kis lazítás, egy kis rugalmasság.


Türelem és önmagunknak megszavazott bizalom is kell ahhoz, hogy új férfit tudjunk befogadni a szívünkbe és az ágyunkba. Az online tárkeresés egyik legfontosabb ismérve az, hogy mindenki előtt nyit egy lehetőséget arra, hogy a válás után ne legyen egyedül. Amit offline bizonyos kor felett nagyon nehéz megoldani- társasági élet, randevú-, azt az online térben azonnal “megkapja” az illető. Ezek az adatok megerősítik azokat a nemzetközi vizsgálati eredményeket, amelyek szerint a válás előtti időszakot a nők élik meg küzdel-mesebbnek és fájdalmasabbnak, míg a férfiak általában a válás után vannak rosszabbul.


Nagyon fontos lenne, ha erre maguk az érintettek is oda tudnának figyelni. Nők - férfiak szakítás után. Polyák Éva pszichiáter szerint a nők azok, akik szeretnek pontról-pontra végigmenni a „listán” és százszor átrágni magukat azon, hogy mely okok vezettek a szakításhoz.


Ezzel szemben a férfiak a „kibeszélés” helyett gyakran pótcselekvésekkel próbálják feledtetni a bánatukat. A feleség mit sem sejtve: - Már nem lakik itt, elváltunk! Másnap ismét jön a telefonhívás, a válasz ugyanaz. Nekem anno az egyik rokonom az akasztófán végezte férj,detox és pszichiátria után ,csak mert nem engedett a női hiúságából. Nem mindenki érdemel meg egy második esélyt,de ő igen.


Mert a párod volt évig. Ha megbánta,és tanult belőle,akkor miért is ne lehetne folytatni,egy kicsit több tapasztalattal. Szakítás után , magány és egyedül - a legnehezebb szavak. De mindig van újrakezdés tanuld meg a csábítás trükkjeit egy férfitől és érts meg mit rontottál el. A válás nem egyszeri esemény, hanem egy folyamat, amely látszólag a szándék megjelenésétől a válás utáni új életvitel kialakulásáig és megszilárdulásáig tart.


Lélektani szempontból azonban korábban kezdődik a válás folyamata. A legkorábbi döntés még nem a válás mellett, hanem a „házasság ellen” szól. Nem jó dolog a szenvedés, senki nem kívánja magának, és másoknak sem, de lássuk be, van hozadéka is. Tanúi vagyunk sok esetben, hogy a válási gyász után szinte egy új emberré válik az elvált személy, és hatalmas lendülettel vág neki az új életének.


Férfiak válás után

Miért húzzák be a férfiak a kéziféket, ha komolyabbra fordul? Tipikus történet: egy férfi kezét-lábát törve udvarol egy. Válás után , szerelmesen.


Fiatalon is szép a szerelem, de ne hid hogy felett ez annyira másképpen van. Bebizonyítjuk, hogy idős korban is lehet szép egy párkapcsolat, amely még mindig a romantikáról szól, és a nem a betegségekről vagy a nyugdíjról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések