2016. december 5., hétfő

Jedlik ányos gimnázium nyílt napok 2019

Jedlik Ányos Gimnázium. A humánumot, az emberséget, a közösségi embert kívánja erősebben kialakítani. Fontosnak tartja a hagyományok ápolását és teremtését. Ezt használod a wifihez és a számítógépekhez is.


Az írásbeli vizsga és arról szóló értékelő lap megléte lehetőséget biztosít arra, hogy a tanuló olyan középfokú oktatási intézményt (intézményeket) jelöljön meg továbbtanulási szándékkal, amelyek a szakok meghirdetésekor ezt szükségessé tették. Iskolánk a fenntarthatósági témahét keretén belül idén is megszervezte a Föld Napi Vetélkedőt, amelyen csapat vett részt. Szerdán rendeztük meg a házi hangversenyt, csütörtökön a sportversenyeké volt a délután, pénteken pedig a különböző szekcióelőadás közül lehetett választani. Ebben az évben már nyolcadik alkalommal szerveztünk több napos rendezvénysorozatot a jedlikes diákoknak, tanároknak. A tanári kar a nevelés ügyét nagyon fontosnak tartja.


Az egészségnapokkal indítottuk a. Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium. Elfelejtetted a fiókodat? Janus Pannonius Gimnázium. A verseny első fordulójaként kitűzött feladat megoldását egy regionális megméretés követte, ahonnan továbbjutva a tanulók a háromnapos döntőn elméleti, számításos, mérési és fizikatörténeti feladatokat oldottak meg.


Alapítása rendhagyó volt. Jegyek a titkárságon kaphatók november 25-től, 9-óra között. Leövey 1Találatok: 4Leövey 145.


Erre a tekintélyes, eredményes múltra az év során számos rendezvénnyel fogunk megemlékezni, melyekről weblapunkon rendszeresen hírt adunk, és amelyekre. Az iskola nyílt napjai. A következő rendezvények és nyílt napok ITT. A DRK Általános Iskolája, a Bánki Ref. Iskola, a Hajdúhadházi és Újfehértói Ref.


Az ALDI női Futógálán a Petőfi Sándor Gimnázium lányai, mint sok-sok versenyen már, most is rajthoz álltak. Voltak, akik a rövidebb - km-es - távot választották voltak, a kicsit bátrabbak - km-en -, és a legbátrabbak km-en indultak. Diákok az Akadémián program keretében ellátogathattunk a Magyar Tudományos Akadémiára, ahol különféle előadást hallgathattunk meg a környezetvédelemről, a globális felmelegedés tanulmányozásról, és az abból adódó problémák lehetséges megoldásairól. Az alapítvány a befolyt összegből a csereprogramokat, osztálykirándulásokat, a gimnázium által szervezett kirándulásokat, a nyári táborokat, illetve a szociálisan rászoruló diákokat támogatta.


MiniSuli a Hunyadiban Kedves óvodások! Ha szeretnétek megismerni leendő iskoládat, tanító nénijeidet, akkor szeretettel várunk! Helyszín: Győr, Széchenyi tér A Rotary különböző foglalkozású személyek világszerte működő humanitárius egyesülése, melyet nemzetközi szolidaritás jellemez, és előítéletektől mentesen toleranciát tanúsít minden vallással és néppel szemben.


Nagy Lászlóról tartott előadást iskolánkban Simon Zoltán, a Miskolci Nemzeti Színház színművésze. Mint a mellékelt térképről is látható, gimnáziumunkhoz legkönyebben a hármas metrón lehet eljutni. A Klinikák állomástól perc séta a kies, rohamosan fejlődő középső-Ferencvárosban, és már ott is vagy a Vendel és Thaly Kálmán utcák sarkán, patinás, védettség alatt álló épületünk előtt.


Az országos, felsősoktatási intézményekben tanuló hallgatók számára nyílt konferencián lehetőség van az elvégzett szakmai munkák bemutatására, más területek megismerésére és eszmecserére. József fizikaverseny (7-8. évf.) ÓBIÖK-koncert március 2-6. Gimnáziumi szóbeli felvételi vizsgák március 2-7.


Nyílt napok , nyílt órák. Mostanában egyre több alkalmazásban és weboldalon érhető el a sötét mód. Hogy elsők legyünk az iskolák között, elkészítettük a honlapunk sötét változatát, mely kevésbé terheli a szemet.


A program keretén belül tizenegy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések