2016. december 23., péntek

Ha az exed nem akar találkozni

Ha az exed nem akar találkozni

Tudom, elég buta a kérdés mert ez ember függő, szóval mindenki a saját tapasztalatát írja le ha kérhetem, ne általánosítsunk. Azonban még mielőtt gondolatban elkezdenénk hibáztatni a másikat jobb, ha belátjuk, az exünk és mi is közvetítettük a saját igényeinket, csak nem biztos, hogy megtudtuk fejteni a másik. Ez nem más, mint a “morzsáztatás”, angol szakszóval élve “breadcrumbing”. A nehezen összehozott találkozó alatt fontos, hogy pozitív élményeket éljetek meg közösen. Ha azt látja, hogy bármit megteszel, hogy egyáltalán szóba álljon veled és összetörtnek lát, akkor egy idő után kínosan fogja érezni magát a társaságodban.


Ha az exed nem akar találkozni

Ez bizony nem túl jó jel. Ha nem akar veled találkozni. Ha dobtad a pasi ám van egy olyan sanda gyanú hogy ő még mindig gyengéd érzelmeket táplál iránta könnyítsd meg valamelyest a dolgát! A feszültség, az érzelmek abba is torkollhatnak, hogy soha többé nem akar veled találkozni , és ez természetesen kihatással van a jövőbeli kapcsolatotokra, és a lelkiállapotára is. Az aki végleg nem akar a másiktól semmit az nem bolygatja a múltat.


Megkérdezi, hogy miben lenne más a kapcsolatotok vagy a dolgokat hogyan alakíthatnátok másképpen ha lenne még egy dobásotok? Megpróbál megoldást találni illetve tesz egy próbát, hogy ezt az egészet közölje veled és megbeszéljétek. Az önbizalmának sokkal jobbat tesz, ha azt tapasztalja, hogy a hiánya jelentős, mintha azzal szembesül, hogy egyáltalán nem állt meg nélküle az életed. Alapvetően az lenne a normális és kívánatos, hogy senki sem akar bunkón viselkedni az exével, de a legtöbbször sajnos nem erről van szó.


Minden szingli életében eljön az a pont, amikor már nem akar tovább egyedül lenni. Ilyenkor pedig beleveted magad az ismerkedésbe, regisztrálsz a társkeresőkön, de mégsem kopogtat be az ajtódon a szerelem. Időre lesz szükség hozzá, és muszáj, hogy kitartó légy. Ha ezt jól csinálo akkor az exed lesz az , aki abba a helyzetbe kerül, amiben most te vagy, és végre nálad lesz az irányítás a kapcsolat felett! Lépjünk is tovább a kevert üzenetekre!


Járóka Sándor és népi zenekara Apáról fiúra. HUNGAROTON RECORDS LTD. A szerelem tovább tart, mint a nemi vágy, ezért inkább várjunk alkalmasabb időre, amikor a hormonjaink nem tombolnak annyira, és utána beszéljünk. Ha azonban az ex kizárólag a szex miatt kíván találkozni velünk, akkor semmi mást nem akar már tőlünk.


Csak nálad otthon hajlandó találkozni veled. Ha egy olyan férfivel élsz párkapcsolatban, akivel sokat vagy együtt, de soha nem mentek sehova, csak mindig a te lakásodban maradtok, akkor ez is annak a jele, hogy az adott férfi nem szeretne túl nagyon belebonyolódni a párkapcsolatba, és nem hajlandó máshol is veled mutatkozni. Akkor is gyanakodjunk, ha egyszer csak azzal hív fel az exünk, hogy találkozni akar velünk, amire nincs semmi oka, csak szeretné, ha összefutnánk.


Az pedig felér egy beismerő vallomással, ha olyan helyszínt választ, ahol együtt voltunk, és kedves, közös emlékeink fűződnek hozzá. Nem biztos, hogy mindenért meg tudunk bocsátani, akár magunknak, akár a partnerünknek, akár másoknak, akiknek szerepe volt a kapcsolat történetében, legyen az anyós, após, gyerek, szerető, satöbbi, de ha nem tudjuk lezárni a dolgot, örökké csak rágódunk rajta, akkor az megmérgezi nem csak a jelenünket, hanem a jövőnket is. Azt hiszi, ráadásul, hogy nem tudok a ribancról. Ha vissza szeretnéd kapni, mert szerinted ér annyit, akkor ha tag vagy, vannak leckék az ex visszaszerzésére. Szóval, ne hagy hogy tartalékosnak tegyen félre!


Az elengedés nem könnyű, pláne, ha azt az embert kell elengedne akihez minden első élményed kötődik – csók, szerelem, szabadság… Mi volt utána? Nem telt el úgy hét, hogy ne beszéltünk volna. Tartottuk a kapcsolatot.


Mindketten mentünk tovább az utunkon, de valahogyan nem tudtunk teljesen elszakadni egymástól. Nem szabad tehát megijedni, ha egyszer csak az exed ágyában kötsz ki, hiszen minden új kapcsolatban vannak nehézségek, minden új partnernek meg vannak a maga rigolyái, amelyeket ki kell ismerni. A régi rossz tulajdonságait legalább már ismere és tudo mire számíthatsz vele kapcsolatban. Az is fontos, hogy semmit ne erőltess, és ne kényszerítsd a másikat.


Ha az exed nem akar találkozni

Lehet, hogy nem tud választ adni a kérdéseidre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések