2016. december 6., kedd

Hétvégi programok 2019

Hétvégi programok 2019

Számtalan kulturális program közül választhat az ideérkező turista. Minden, ami a városban történik. A család is… olyan valami az életben, ami becses… Olaj az élet lámpásában.


Itt foglaltuk össze azokat a közelgő eseményeket, melyek az egész családnak szólnak, korosztálytól függetlenül. Müpa Kultúr Kültér nélkül, amely idén november 30-ától vár kicsiket és nagyokat. Müpa Sátorban pedig ezúttal is izgalmasabbnál izgalmasabb programok követik egymást. Budapest egyik leglátványosabb adventi. Az aktuális családi programokat itt találod!


November 23-án és 24-én kerül sor a Gasztrohegy-sorozat legújabb alkalmára, amely a Badacsony szárnyal: Szárnyasok hétvégéje hívószóval várja az érdeklődő helyi és odaérkező gasztrobarátokat. Amennyiben kedvet kapnátok hozzá, úgy ide kattintva bérletet is válthattok a sorozat többi alkalmára! Hová menjünk a hétvégén, hétvégi ötletek, programok Magyarországon. Ismét budapesti paloták és kastélyok a témánk. Ezúttal olyan épületekről szólunk, amelyek ma már egy kivételével eredeti funkciójukkal ellentétben kiállítóhelyként működnek.


Hétvégi programok 2019

A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Régen volt, hogy wellness-szállodában töltöttem egy hétvégét, és annak is jó ideje már, hogy közös anya-lánya programot szerveztünk. Egyszer megkegyelmez, máskor esélyt sem ad. Jáki úti temetőben, a 9. Szent Márton templomban tartandó gyászmisét követően. Ma este tartják a Bábok Éjszakáját a Holnemvolt Várban, a Fővárosi Állat- és Növénykert tavaly megnyílt új játszóparkjában.


A változatos programok este 6-tól kezdődnek, s egészen óráig tartanak. See actions taken by the people who manage and post content. Lájkolj és ruccanj ki hétvégére otthonról!


Hétvégi programok 2019

Programok , események Városom. A Hévíz-patak vízitúrán vár ránk a havas táj, a melegen gőzölgő patak, a nyíló tündérrózsák és a felröppenő vízimadarak. Hangulatos program, a Velencei-tó körül, forralt borral és teával a pákozdi arborétum pihenőjében! Magas minőségű termékekkel, színvonalas kulturális- és gyerekprogramokkal találkozhatnak az érdeklődők az Eur.


A programok listáját az itt látható mezők segítségével tetszőlegesen szűkítheti. Egy vagy akár egyszerre több szempont szerint is kereshet. Az utóbbi esetben a rendszer az összes megadott feltételt együtt veszi figyelembe.


Közben az is kirajzolódott már, milyen programok várnak a hétvégén ránk. Merüljünk ismét együtt az események világába! Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Tudja meg, mi történik Dunaújvárosban – programok , rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!


Aprók Háza óvoda: Borbély István Csaba gyűjteményéből Babakiállítás látható. Bartók Kamaraszínház aula galéria: Várnai Gyula Munkácsy-díjas. Szegedi programok heti táblázatos nézetben.


Aktuális heti szegedi programok jól áttekinthető táblázatos formában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések