2016. december 5., hétfő

Ilyenek a csillagjegyek ha szerelmesek

Teljesen átadja magát a partnernek , de, ha még sem úgy sikerül, ahogyan szerette volna, jobb ha a párja ezt nem teszi szóvá. A dicséret ösztönzően hat rá. Hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek , ha szerelembe esnek. Nyilas A Nyilast a megismerés vágya hajtja.


Ilyenek a csillagjegyek ha szerelmesek

Arra kell ügyelne hogy ne játszd túl a kedvenc macska-egér játékodat, ha egyszer forrón, máskor fagyosan viselkedsz vele, az még a legodaadóbb partner idegeit is kikészíti! Ideális partner: Oroszlán, Nyilas. Ebből a horoszkópból minden részlet kiderül férfiakról és nőkről egyaránt.


Ha elveszti a párja bizalmát, megváltozik az erotikája, nem tud teljes lelkével megnyílni, átadni magát a szerelemnek, pedig az érzékisége óriási. A Bak bárhol megtalálhatja a szerelmét, utcán, üzletben, kávézóban… bárhol, egy pillanat alatt kialakulhat a vonzalom, ha a zárkózottságát hűvös viselkedését mellőzi. A Bika mellett mindig biztonságban érezheted majd maga az Oroszlán pedig a csillagokat is lehozza neked az égről. Ha hagyo olyan dolgokat tapasztalhatsz meg mellette, mint senki más mellett.


Ha most vagy valamikor a jövőben ilyen helyzetben találod maga akkor a következő információkat nagyon hasznosnak találhatod. Az alábbi csillagjegyek közül válaszd ki azt, amelyben születtél, és olvasd el a hozzátartozó leírást, jellemzést. Elfelejtetted a fiókodat? Ha tetszik, megoszthatod. Humor bomba a szürke hétköznapokra,megspékelve egy kis idézettel is!


Ez egy az egyben az én Bikám, kiruccanásra (utazni szeret) vagy a hóbortjainkra nem sajnálja a pénzt, pl. Ilyenkor csak mosolygok. Nehéz bekötni a fejét, ha mégis sikerül, neje felkészülhet rá, hogy süket fülekre talál nála, ha a lakás vagy a megélhetés költségeiről beszélgetne vele. Kísérletező kedvű, találékony a szerelemben. Még akkor is nevet, ha valamilyen kellemetlen helyzet áll elű.


Ilyenek a csillagjegyek ha szerelmesek

Szeretné felfedezni a világot. Hirdetés NYILAS A Nyilast a megismerés vágya hajtja. A szerelemben temperamentumos, teljesen átadja magát érzelmeinek. A Kosok az esetek többségében rettentően függetlenek és magabiztosak, ám ha szerelmesek lesznek, olykor még ők sem ismernek magukra.


Képesek akár a lehető legbonyolultabb átszervezésekre is csupán azért, hogy párjukkal lehessenek, és több időt tölthessenek vele. Ha a Szüzek szerelmesek lesznek, nem bírják abbahagyni a beszédet. A csillagjegy szülöttei képesek elhitetni partnereikkel, hogy ők a főnyeremény, a legszebbnek és legjobbnak érezhetik magukat egy szűz mellett.


Minden csillagjegy másként reagál, ha rosszkedvű. Elmondjuk, hogyan készülhetsz fel a különböző horoszkóppal rendelkező emberek hangulatingadozásaira. Ha valaki valódi love storyra vágyik, az minden bizonnyal a Mérleg. Imádja a romantikát, és gőzerővel azon van, hogy minél többet adhasson neked. Lehet, talán túl sokat is belea amitől már-már kényelmetlenül érezheted magad.


Ha meg tudja találni a számára olyan fontos érzelmi egyensúlyt, vele problémákkal sem kell. Kevesen tudják, de az Ikrek valójában borzasztó adakozó, melegszívű és önzetlen emberek. Imád bulizni, idegenkedik a rutintól.


Ilyenek a csillagjegyek ha szerelmesek

Boldogok, ha másokat boldoggá tehetnek. Tud hogy ha vacsorát akar neked főzni, vagy esténként felhív, hogy milyen napod volt, akkor nagyon szeret. Ha ignorálod vagy lerázo az csak újabb bizonyíték számára, hogy téged ez nem érdekel, így csak olaj a tűzre.


Arany szíve van, ezért ha megbeszéltétek, utána gyorsan megbocsát, hacsak nem valami nagy dolgon vesztetek össze. Ha vele vitatkozol, minden arról szól, ki tudja hangosabban mondani az igazát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések