2016. december 12., hétfő

Áramszünet 13 kerület

Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. Tisztelt Felhasználóink! Bejelentést kaptunk, hogy a nevünkben keresik fel ügyfeleinket ismeretlen személyek „adatgyűjtés” miatt! Felhívjuk a figyelmet, hogy Társaságunk egyrészt nem keresi fel ügyfeleit a lakhelyükön adatgyűjtés okán, másrészt személyes adatokat kizárólag ügyfélszolgálati csatornákon keresztül rögzítünk és a vonatkozó jogszabályoknak.


Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Pontosan nem tudta megmondani, hogy mekkora területet érint az áramszünet , de tájékoztatása szerint a II. Néma tanúk felvonulás, a családon belüli erőszak áldozataira emlékezve.


Magyar Madártani Intézetet. Az Origo beszámolója szerint az éjszaka áramszünet volt a kerület egy részében, valamint Budafokon. Tegnap este óra után Gazdagréten aludtak ki a fények, nem volt áram a Tűzkő utcában, a Balatoni úton, az Albert utcában és környékükön. Itt megtalálod a(z) áramszünet kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XVII. ELMŰ ügyfélszolgálati irodák - Budapest - III.


Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam. Böngéssze a legfrissebb híreket, és nem marad le semmiről! Az elmúlt óra történései egy helyen.


A Vizafogó lakótelep magas panelházainak gyűrűjében a Vizafogó Tagóvoda teljes körű felújítására – átalakítására és bővítésére is – 9millió forintot költött a XIII. Ingyenes programok a kerületi időseknek A II. Kerület Újbuda Önkormányzata és Budapest Főváros XI.


Az ügyfélfogadás az ügyfélszolgálaton 13. Olvassa el a legfontosabb tudnivalókat a nemzetközi E. ON-ról, ismerkedjen meg az E. ON Hungária csoport tevékenységi köreivel, felépítésével, történetével. Békásmegyer hivatalos honlapja. A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester.


Irodánk áramszünet miatt zárva tart. Ezen a napon az Attila út 65. Ma még nem jelent meg új cikk a HVG. Kérjük, lapozzon egy korábbi napra!


Tavasszal majd a holokausztban meggyilkolt kisgyerekek emlékére nyílnak a krókuszok. Félpályás lezárás a Petőfi utcában. Ferencvárosban - Két vezeték beázott, és zárlatos lett. ELMŰ egész napos karbantartási munkálatokat végez.


Az áramszünet miatt Ügyfélszolgálatunk ezen a napon zárva tart. Fő téren és a kerület több pontján. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesapánk FERENCZ JÓZSEF móri lakos éves korában elhunyt.


Számítógép és laptop javítás otthonában 1-órán belül, ingyenes kiszállással. Helyszínen javítunk, szervizelünk számítógép, laptop, notebook. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az Elmű karbantartási munkálatai miatt több utcában is áramszünet lesz április 3-án, 14-én, 15-én, 16-án és 17-én és 18-án.


Budapesten a Fővárosi Önkormányzat megbízásából az RNBH Konzorcium végzi a patkányok inrtását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések