2016. december 13., kedd

Magyarország legszebb kislánya

Magyarország legszebb kislánya

A világ legszebb kislánya – így hivatkoznak a világsajtóban egy hatéves orosz kislányra, Anasztazia Knyázevára. Emlegetik továbbá a szintén kislány korában felfedezett, ma már Palvin Barbarára rettenetesen hasonlító Thylane Blondeau utódjaként is. Csak jövőre lesz éves, de már most nagyon sikeres Thylane Blondeau. Jelenleg sokan az orosz Alina Jakupovát tartják a világ legszebb kislányának.


Az internet teljesen megőrült, hiszen a gyerek nem mindennapi szépség. Nagyon hamar ráragadt a becenév: „a világ legszebb kislánya ”! Ha megnézed a képeit, azonnal megérte miért vannak érte annyira odáig, az éves Jare tényleg olyan, akár egy élő játék baba. Hazánk rengeteg lehetőséget kínál szabadidőnk kellemes eltöltéshez. Thylana hírnevét egy jól sikerült fotó hozta meg (fenti kép), legtöbben azt sem tudják, ki van a képen, de tömegek osztják meg a neten. A modellkedés még mindig érdekli.


Tizenegy évesen már a francia Vogue magazin címlapján. A legtöbb éves kislány a barátnőivel tölti az idejét a napköziben vagy játszótérre jár, de Kristina Pimenova egyáltalán nem. A legfiatalabb világhírű modellről már írtunk két évvel ezelőtt, és azt kívántuk neki, hogy ne tűnjön el, mint oly sok más gyerekmodell.


Magyarország legszebb kislánya

Ha tudtok még szép helyeket az országban írjátok le hozzászólásként. Zene: Kalamajka-Tyukodi Nóta Vonat Train- Zurgó együttes. A Miss World idei - sorrendben 60.


Seregélyes mindössze kilométerre van Székesfehérvártól. Minárikné Pavelka Tímeával beszélgettünk a gyerekszépségversenyekről és Dorina sikereiről. Aira Brown, az Egyesült államokban született kislány még csecsemő korában híressé vált.


A Blikk csokorba szedte az öt legkedveltebb hazai horgászparadicsomot, amelyek csakis arra várnak, hogy a pecások bedobják magukat és természetesen csalijukat a vízbe. Akik csak pihenni és nem feltétlen a pikkelyes. Néha összesúgnak a hátam mögött az.


A francia műsorvezetőnő, Véronika Loubry és a futballsztár, Patrick Blondeau lánya alig néhány évesen lett modell: csupán négyesztendős volt, amikor először vonult kifutón, méghozzá Jean-Paul Gaultier divatshow-ján. Magyarország – Kis hal, nagy hal. Ennyit változott év alatt a világ legszebb lánya, aki nem mellesleg Palvin Barbi ikertestvére is lehetne – fotók Ilyen lett végül Dallos Bogi legszebb péntekje Nem hiszi el! Krizák tanya, Paks, Forrás-major - a családi gazdaság kategória döntőse Krizák Ferenc családi gazdálkodó a rendszerváltás után fiatal agrárvállalkozóként indította gazdaságát, akkor még pár hold területen. Ha pihenésre, kikapcsolódásra vágyunk, de nem akarunk messzire utazni, akkor kerekedjünk fel és ismerjük meg közelebbről hazánk legszebb , legizgalmasabb városait.


Budapest - Ma este végre kiderül, ki lesz az ország legszebb lánya! Az egri mellett talán a legjobb állapotban lévő magyarországi vár a sümegi. Az erődítmény példa is lehet, hiszen ez az egyetlen hazai vár, amely magántőkéből újult meg. A közeli hotel tulajdonosa üzemelteti a várat, ahol lovagi játékok is szórakoztatják a látogatókat.


Aki szívesen mászik meredek ösvényeket, és gyönyörködik történelmi nevezetességekben, bátran induljon útnak. A szabályosan kivégzett ember kislánya végignézte a történteket, és sokkos állapotban hagyta el a gyilkosság helyszínét. A szír migráns mindezt annak ellenére tette, hogy egy bátor nő az autójából még segíteni is akart a megtámadott férfinek, és tudta, hogy több tucat szemtanú is látja. Alina Yakupova csupán hatéves, Moszkvában él, és őt tartják jelenleg a világ legszebb kislányának. Alina rövidke élete során már olyan világcégekkel dolgozott együtt, mint a Monnalisa Kids, a Yudashkin Kids és a Gloria Jeans, továbbá szerepelt az Instyle és a Grazia címoldalán is.


Magyarország legszebb kislánya

Ha Thylane Blondeau neve nem is ismerős, az arca garantáltan az volt, hiszen egy évtizeddel ezelőtt nagyon felkapta az internet: úgy becézték, hogy a világ legszebb kislánya. A szőke fürtökkel és kék szemekkel megáldott szépség mára felnőtt: éves nő lett belőle. Legfrissebb legszebb cikkek. Tilos a Kiskegyed bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó írásos engedélye nélkül Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a kiskegyed.


Anastasia ugyan még alig hatéves, már komoly karrier áll mögötte gyerekmodellként. A magyar modell Milánó után New Yorkot is meghódította. A rangos Sports Illustrated Swimsuit Issue mellett olyan magazinokban szerepelt, mint például az Elle vagy a Marie Claire francia kiadása, emellett pedig a Rolex, az Armani, a GAP és a Lancome reklámarcaként is tündökölt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések