2016. december 22., csütörtök

Katasztrófavédelem heti programok

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság weboldalán. Veszély esetén kérem hívja a BM OKF Főügyeletét. Eddig már 9településen volt a katasztrófavédelem által irányított szúnyoggyérítés, összesen 4ezer hektárnyi területet kezeltek. A Szigetközben a térség ökológiai elárasztása, majd a kisebb áradás miatt heti rendszerességgel kell védekezni biológiai és kémiai módszerrel is. Erre csak a természetvédelmi oltalommal nem érintett területeken van lehetőség.


Katasztrófavédelem heti programok

Nyolcadik heti program (jún. – jún. 23.) A jún. Az, hogy melyik településen mikor permeteznek, elérhető a katasztrófavédelem weboldalán a heti programok menüpontnál. A szúnyoggyérítéssel kapcsolatos hírek IDE kattintva érhetőek el. A június elseje óta tartó központi szúnyoggyérítési program keretén belül eddig 9településen, összesen 4ezer hektáron permeteztek a szakemberek.


Megkezdődik a központi szúnyoggyérítés. Tovább folytatódik a szúnyoggyérítés. Harmadik hete folyik a szúnyoggyérítés.


A katasztrófavédelem által szervezett szúnyoggyérítést az önkormányzatok saját költségvetésük terhére kiegészíthetik. Heti programok Ha valamelyik településen az időjárás miatt nem lehet elvégezni az előre tervezett napon a kezelést, az eredeti időpontot követő első vagy második napon permeteznek. Eső után a kertekben minden edényben, lavórban, vödörben és kaspóban összegyűlik annyi víz, amennyiben már kifejlődnek a szúnyoglárvák.


Ha az időjárás miatt egyik pótnapon sem lehet elvégezni a munkát, azt a jövő héten pótolják, amelynek időpontjáról az önkormányzat. Szúnyoggyérítés térkép. Az alábbi térképen különböző színekkel jelöljük az adott heti szúnyoggyérítési program helyszíneit. Az érintett települések ezen kívül egyedi értesítést kapnak a kijelölt időpontokról.


Az esős időjárás miatt több településen is el kellett halasztani a korábban tervezett szúnyoggyérítést. Az önkormányzatok a központi program mellett önállóan is végezhetnek szúnyoggyérítést, továbbá idén is van lehetőségük jelezni a katasztrófavédelem megyei ügyfélszolgálatai felé, ha településükön jelentős szúnyogártalmat tapasztalnak. Programok , rendezvények, programajánló. Köszöntsék az új évet a Hilton Budapest ’Dancing Queen’ bálján, ahol ünnepi vacsora menüvel, korlátlan bor-, sör- és üdítőfogyasztással várjuk.


A héten összesen 4településen és budapesti kerület belterületén permetezik a szúnyogokat. A részletes program napi bontásban a „ Heti programok ” menüpont alatt olvasható. A kivitelezési időpontok az időjárás függvényében változhatnak! Webfejlesztés: Ezerszó Önkormányzat.


Keressétek ki a hozzátok legközelebb eső helyszínt és indulhat is a móka! Minden kisfiú álma, hogy felnőttként tűzoltó lesz. Munkavégzés nyugdíj mellett: így változnak a szabályok.


Megkérdeztük, megtudtuk: elsőként a Tisza-tó környékén folytatja az irtást a katasztrófavédelem. Pluszforrás lesz – Minden eddiginél több szúnyogirtás lesz a következő hetekben – jelentette be Gulyás Gergely a múlt heti Kormányinfón, hogy a kormány pluszforrást biztosít a szúnyogállomány gyérítésére. Az elmúlt héten több száz, szúnyoggyérítésre vonatkozó kérelem érkezett a katasztrófavédelemhez, ezek elbírálása folyamatos. Bár Érden is hetek óta végeznek irtást a Katasztrófavédelem szakemberei, most az önkormányzat saját hatáskörében is megrendelte a szúnyogirtást – jelentette be T. Mészáros András polgármester.


Katasztrófavédelem heti programok

A múzeum bemutatja a tűzvédelem történetét az ókortól napjainkig. Elsősorban egyéni- és csapatfelszerelések, tűzoltó- és tűzjelző készülékek, valamint történeti anyagok egyenruhák, sisakok, érmek, testületi emléktárgyak találhatók a tárlaton. Kikkel kötött szerződést a katasztrófavédelem a szúnyoggyérítési tevékenységre?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések