2016. december 20., kedd

Bőr gravírozás

A bőrgravírozást lézergravírozó géppel készítjük. A gravírozás lehet szöveg, logó illetve fotó is. A szolgáltatás részletei. Speciális technológiájú bőr felület gravírozás. Az anyag rugalmassága mellett is mérettartó, nem torzuló minta és felirat megoldás.


Bőr gravírozás

A bőr és a műbőr is nagyon szépen gravírozható, a felületi réteg legravírozásával az alsó réteg színe válik láthatóvá. Ez egy barna színű bőr esetén visszafogottabb látványt nyújt, de egy fehér bőr esetén szembetűnő tud lenni. Amennyiben kérdése van a szolgáltatásainkkal, vagy a lézergravírozással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk megoldani problémáját. A bőr alapanyagokat a lézeres jelölésnek köszönhetően gravírozni és vágni is tudjuk. A felületen a legfinomabb vonalú grafikák is megjeleníthetőek.


A lézergravírozással a hagyományos (mechanikus) gravírozással szemben szinte bármilyen anyagba gravírozhatunk szöveget, logót, ábrát vagy fényképet. Lézergravírozás, lézeres gravírozás , ajándéktárgyak és dekorációk készítése. Névjegytartó Bőr gravírozva. Exkluzív névjegytartó bőr gravírozva fekete ,fém díszcsíkkal, szolidan elegáns kiegészítő. A fém díszcsíkba lézerrel pillanatok alatt beleégetjük az általad kért nevet.


A Gravír Expressz már több, mint éve áll az Önök szolgálatában. Cégünk közel modern, számítógéppel vezérelt gravírozó- és hímzőgéppel rendelkezik. Szinte minden anyagot képesek vagyunk megmunkálni, legyen az fém, nemesfém, üveg, fa, bőr , műbőr, parafa, műanyag, plexi, kerámia vagy papír.


Ajánlatot kérek perces ajánlatkérés. Amennyiben már rendelkezik szöveggel, grafikával, az ajánlatkérő űrlapunkon egyszerűen, gyorsan feltöltheti és így pontosabb ajánlatot tudunk adni. A bőr gravírozás során ugyanis a vágás és mintázás egy menetben elvégezhető. A lézerekkel olyan különleges ipari, műszaki és ruházati vagy éppen sport célú textilek is vághatók, amelyek más módszerrel nem vagy nem hatékonyan vagy nem szépen.


Bőr gravírozás

Minőségi fekete bőr horgony karkötő amely egyedi megjelenést és magabiztosságot sugározz viselőjének. Férfi bőr pénztárcák prémium minőségben Bőr pénztárcák minden igényre! Rengeteg fajta kialakítás közül választhatod ki a Neked megfelelőt.


Az egészen minimális megoldásoktól a legösszetettebbekig mindent megtalálsz nálunk. Minden pénztárca első osztályú bőrből készült. Nagy odafigyeléssel, kézzel gyártott. Egyedi, logózott ajándéktárgyak db-tól is, cégek részére egyedi ajánlat. Bőr mappák, tollak, tollkészletek, kulcstartó, bögre, névjegytartó.


Bőr gravírozás

Egy szép töltőtoll sokkal kedvesebb meglepetés, ha szerepel rajta annak a neve, akinek szánjuk. De ne ragadjunk le ennél a példánál, hiszen gravírozással számos más tárgy is egyedivé varázsolható. Kategóriánkban számos szép és divatos ékszer közül válogathatnak. Gravírozható ékszerek kategória a Ragyogj. A legjobb márkák, valódi bőr női pénztárcák órás kiszállítással is.


Megfizethető árak, hatalmas raktárkészlet, azonnali kiszállítás. Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. Medál gravírozva Nemesacél medál gravírozva egyedi szöveggel Többféle medálból választhatsz dupla kör, kör 15mm, kör 20mm, szív, lyukas kör.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések