2016. december 9., péntek

K f pályázat

K f pályázat

PIAC KFI kódszámot viselő, Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása című pályázat. A fejlesztés tárgya szinte bármi lehet, de kézzelfogható tárgyi eszközhöz kell kapcsolódnia. Nem aktiválja az eredményt – ilyenkor nincs további teendő. A kérelem benyújtásának határideje. LEZÁRULT BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ!


Pályázat az EURÉKA programban való részvételre palyazatok. Az Elektronikus Értékesítési Rendszer (EÉR) egy olyan online felület, ahol a Magyarországon felszámolási eljárás alatt álló gazdasági társaságok, illetve civil szervezetek vagyontárgyainak nyilvános értékesítése történik. A kormány a következő időszakban több mint 1milliárd forint értékű forrást fordít a magyar élelmiszeripari vállalkozások csomagolási, készletezési és piacra lépést elősegítő fejlesztéseinek támogatására - jelentette ki az agrárminiszter csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón.


Nagy tématerületi, társadalmi kihívásokra létrejövő iparvezérelt, de felsőoktatási tudással támogatott megoldások kidolgozása. Megjelent a kutatás-fejlesztési és innovációs pályázat (KFI) vállalkozások számára is elérhető pályázati felhívása. Közép-Európa gyógyszerkutatásában kimagasló originális kutatási tevékenysége részeként, a Társaságnál folyó kutatási tevékenységekhez kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú és nemzetközi színvonalú innovációk felkarolására és kutatási eredményeik gyakorlati. A pályázat célja: A Richter Gedeon Nyrt. Jelen Felhívás célja a hazai vállalkozások, kutatóhelyek és felsőoktatási intézmények között hosszú távon fenntartható, stratégiai jelentőségű együttműködések ösztönzése üzletileg is hasznosítható tudományos eredmények létrejötte céljából.


K f pályázat

Továbbá célja, hogy a tudás- és technológia-intenzív startup és spin-off vállalkozások túlélési esélyeit növelje az életciklusuk kezdeti, kritikus szakaszában. A kutatás-fejlesztésben gondolkodó kis- és középvállalkozásoknak legközelebb szeptemberben indul kutatás-fejlesztési pályázat. A GINOP tervezet szerint minimum 3millió, maximum milliárd forint támogatást igényelhetnek a konzorciumban induló vállalatok, nonprofit társaságok, költségvetési szervek és felsőoktatási intézmények. Letöltés Továbbítás Kedvencekbe. A projektcél rendben van, mert technológiai fejlesztéshez kapcsolódik: szüretelőgép (eperkombájn) fejlesztése.


Ha tehát kiforrott innovációs fejlesztési elképzeléssel rendelkezik, keressen bennünket bizalommal, segítünk mind a szakmai terv, mind pedig a pályázat összeállításában. EUR összeget, a második szakasz végén pedig a kiválasztott konzorcium kap további 100. Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által nyújtott támogatásra. Ezek mind arra utaltak. MKI pályázati konstrukció keretében működő „Rugalmas, adaptív eszközintegrációs keretrendszer nukleáris medicina laboratóriumi információs rendszerekhez” elnevezésű projektünk 6millió Ft támogatást nyert.


Ennyiből nem tudjuk pontosan megmondani, mely pályázat megfelelő vállalkozásának. A programon belül kis-, közepes és nagyvállalkozások kérhetnek innovatív fejlesztéseikre milliótól 5millióig támogatást. A tervezet szerint minimum 3millió, maximum milliárd forint támogatást igényelhetnek a konzorciumban induló vállalatok, nonprofit. Hasznosnak tartotta ezt a bejegyzést?


Jelentkezzen ingyenes hírlevelemre, hogy e-mailben is értesíthessem az új pályázati lehetőségekről, friss hírekről, hasznos tippekről! A közlemény rovatba kérjük feltüntetni: M- K -SZ Kft. Az ajánlati biztosítékkal kapcsolatos egyéb közlemény: Az átutalásról szóló bizonylatot a pályázati anyaghoz csatolni kell. Fontos a kutatói bázisok fenntartható működése is, ezért újabb lehetőség nyílik az ún.


K f pályázat

Egy vállalat versenyképességének fenntartásához elengedhetetlen a megfelelő termék- és technológiafejlesztés. A Technologiafejlesztes. Az ANSWARE Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyú felhíváson az ITSM alapú működés bevezetését és fejlesztését támogató szakmai módszertan és ügyvitelt támogató szoftver fejlesztése a KKV. Számos pályázati kiíráson lehet kutatásra, fejlesztésre, és az azokhoz kapcsolódó tevékenységekre vissza nem térítendő támogatást igényelni.


A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját a kiírás végén található linkre kattintva! Előfizetési lehetőségek. PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések