2019. május 24., péntek

Kézi autómosó 12 kerület

A Hegyvidék kézi automosó és autó kozmetika a 12. Több mint 10éve nyitottuk meg autómosónkat,azzal a küldetèssel ,hogy minden autót kivül -belül megszépítünk, mert megérdemlik a törődést. Itt megtalálod a(z) Autómosó kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XII.


Kézi autómosó 12 kerület

A gumiszervizeinkben széles körű szolgáltatásainkkal várjuk kedves vendégeinket (akciós téli és nyári gumiabroncs értékesítés, felni- és gumiabroncs javítás, téli-nyári gumi csere, tárolás, tartozékok és kiegészítők értékesítésével). Southern Car Park - Kézi Autómosó. Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. MOSt Kézi Autómosó és Autókozmetika - Váci út 33.


Gyönyörű tisztává varázsolják mindig az autómat a. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Zuglói kézi autómosónkban szeretettel várjuk az autótulajdonosokat külső-belső tisztítással. A Mol-benzinkúton, a volt gépi autómosó helyén működünk KÉZI AUTÓMOSÓ -ként. Leírás: Szalonomban pedikűrt valamint svédmasszázst is biztosítani tudok 12. A kézi megoldásnak köszönhetően a nehezen vagy el nem érhető helyeken is tisztává lehet varázsolni az autót.


Szintén a kézi mosás miatt az autó fényezését, karosszériáját megkímélve, karcmentesen dolgozunk. A mosás során biológiailag teljesen lebomló vegyszereket alkalmazunk, így nem szennyezzük a környezetet. Cégünk éve alakult, fő tevékenységünk a különleges belső terek kialakítása, csempe, padlólap és szaniter széles és minden igén.


Nem kell többé értékes idejét autómosásra áldozni, ha a NaturWash-t választja. Kézi autómosó környezetbarát technológiával a bevásárlóközpont mélygarázsában. Professzionális módon varázsoljuk ragyogóvá autóját, miközben Ön egyéb fontosabb teendőit intézheti.


Kiemelkedően magas színvonalon! Autópolírozás Kárpittisztítás professzionális szinvonalon! Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. Kedvezményes mosási programok Személygékocsi Kis Közép Nagy Jepp-Furgon, Kisteher Mikrobusz, Nagyteher Bronz külső előmosás aktív habbal szárazolás üvegfelületek cseppmentesítése 2. Szolgáltatások : gépi polírozás, kárpit tisztítás (kiszárítással) , gépi waxolás, kézi külső mosás, belső tisztítás, porszívózás, motormosás, részleges alsó mosás, ingyenes aktívhabos előmosás.


Autómosónk Pécsett a Budai Vám Tesco parkolójában található. Autóját lemoshatja pénzérmé. Kerület , Újpéteri telep, m²-es, átlagos állapotú családi ház. Budapest, Könyves Kálmán körút -14.


Care Park Parkolóházak belső tereit, ki és behajtást, több színes kamera és rendszámfelismerők figyelik. BŐR TISZTÍTÁS ÁPOLÁS, Kárpit tisztítás. Oszd meg ismerőseiddel és nyerj egy Külső-Belső mosást. Telefonos Bejelentkezés! Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.


A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. A kézi autómosás háznál szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy ezentúl ne Te, hanem az autómosó szolgáltatás igazodjon hozzád. Szolgáltatásaink: külső-belső mosás, bőrtisztítás és ápolás, fényszóró polírozás, wax bevonat, felni védelem. Nálunk nincs kiszállási díj a budai kerületekben. Minősített EHRLE Autómosó programot, így szorosabb együttműködést alakítottunk ki azon partnereinkkel, akik EHRLE standardok szerint.


Prémium kategóriás vegyszerekkel és vadonat új gépparkkal dolgozó profi csapat várja ügyfeleit. Minden program alapból tartalmaz kézi előmosást és gépi szárítást, amelyet Ön sok más mosóban nem talál meg. Angyalföldről is, hiszen számos állagmegóvó és állagjavító szolgáltatást kínálunk az autósok számára.


A nanobevonat a hagyományos waxoknál lényegesen tartósabb, akár 10- nónapig is kitart, szemben a waxolásnál, melynek hatása 3-hónap. Lényeges viszont, hogy a gépjárművet kb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések