2019. május 27., hétfő

Kiadó horgászház stéggel

Kiadó horgász nyaralók, vendégházak és horgásztanyák stéggel és csónakkal. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked. Kiadó vízparti nyaraló Gyomaendrődön a templom zugban!


A ház közvetlen vízparti, saját stéggel , és csónakkal. Parkosított bekerített kert, napozóágyak, szalonnasütő. A nyaraló teljesen felszerelt, ágynemű, edények, mikro, gáztűzhely, hűtő fagyasztóval. Kiadó Gyomaendrődön, Bónom-zug holtágon közvetlen vizparti, vadonatúj építésű és berendezésű nyaraló.


Az emeleten két szoba található a földszinten pedig jól felszerelt konyha, nappali (műholdas TV), fürdőszoba és WC. Az épület nm alapterületű, tetőtérbeépítéssel. A kertben parkolási és grillezési lehetőség. Ráckevei Duna közvetlen partján található saját stéggel.


Nyugodt, csendes környék, pihentető vízpart. Jakuzzis, medencés Körös-parti nyaraló kiadó Békésszentandráson. A ház méteres vízparttal, saját stéggel és napozóval rendelkezik. A családi üzemeltetésű nyaralót minőségi anyagok és burkolatok, előkelő enteriőr jellemzi.


A Balaton egy karnyújtásnyira, a gyönyörűen karbantartott árnyas kertben játszósarok, napozóágyak, tágas grillterasz is található. A nyaraló a Balaton parttól méterre található, saját lejáróval és stéggel. Horgászoknak, bicikliseknek, gyerekekkel 4-fő számára tökéletes választás, közvetlenül a bicikliút mellett. Lassan mélyülő víz, gyönyörű panoráma az Északi-part hegyeire. Horgásszon, napozzon, csónakázzon vagy csak töltsön el egy kellemes hétvégét a családjával Ráckevén!


Próbálja ki, nem fogja megbánni! A kiadó nyaraló címe: Ráckeve, Angyalisziget. Nyaralók stéggel , szállás Hajdúszoboszlón. Horgászoknak, baráti társaságoknak ideális szállásokat biztosítunk, saját zárt kert tartozik a szálláshoz.


Vízparti ingatlanok nagy választékban. A Nádas vízparti ikerházat fős társaságoknak ajánljuk, de a két házfél fő befogadására is alkalmas. Egy házfélben fő fér el, a két oldal egyben és külön is foglalható. Gyékényesen, közvetlen vízparton nyaralóház saját stéggel , csónakkal. Kiadó apartman szállás Gyékényes ˝A˝ szektor.


Az üdülők saját stéggel és vízparttal rendelkeznek, és némelyikük téliesítve, az év minden napján várja kedves Vendégeinket. Horgászház kiadó a Pécsi tó partján, stéggel , csónakkal ! A hálószobák gyönyörű panorámával a vízre, erdőre és a hegyekre néznek. A házak légkondicionáltak, hidegben fűthetőek. A nyaraló Békésszentandráson a Siratói üdülő soron található Budapesttől gépkocsival óra A konyha jól felszerelt. Az aktív pihenést kedvelők egy jól kiépített balatoni körúton tehetnek biciklitúrát, és ha valakinek a legkedvesebb hobbija a horgászat, itt zavartalanul élvezheti.


Kiadó nyaralóházaink jól felszereltek, ezzel is szolgálva az Önök kényelmét. Békésszentandráson a Siratói üdülősor 24-ben, közvetlen vízparton lévő, szobás, férőhelyes, teljesen felszerelt földszintes teraszos nyaralóház kiadó ! Körös-parton stéggel , úszómedencével ház, csónakkal, kajakkal kiadó. Töltsön el üdülőházainkban egy hosszú hétvégét és hogy a pihenés igazán lazító legyen, az 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések