2019. május 17., péntek

Szerelmes vagy csak kedvel

A lány szerelmes a srácba. A fiú szintén érdeklõdik iránta. De vajon azonos érzelmek vezérlik őket, vagy a fiú csupán barátként kezeli õt? Segítünk, hogy idejében megállapíthasd: szeretõ vagy haver közeledik.


Szerelmes vagy csak kedvel

Tény, hogy egy kapcsolat elején nehéz megítélni, hogy a pasid csak gerjed rá újdonság vagy neki, “kicsit lángra kapott”, vagy tényleg, őszintén odavan, netán már szerelmes is. A következő jelek segítenek eldönteni. Szóval: a pasi kedvel , de nem szerelmes , ha az alábbiakat csinálja. A szerelmes férfi, mikor beszélgetés közben, valamit babrál a kezével, akkor kapaszkodót keres. Számára ez egy közeli intim pillanat és keresi a szavakat.


Egy férfi csak akkor ilyen zavarodott, ha fontos neki a lány és nem szeretné elszúrni, vagy elveszíteni. A bizalom nem csak egyoldalú. Oda-vissza kell működnie. Ha te megbízol benne, akkor ő is megbízik benne és ha tényleg fontos vagy neki, megosztja veled a titkait, a személyes dolgait. Például elmesél egy olyan titkot, amit senki sem tu vagy megoszt veled egy olyan gyerekkori emléket, melyet ég sohasem mesélt.


Amennyiben még nem vagy éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. A kérdés Amikor nem lehetsz azzal, akibe szerelmes vagy , együtt tudnál lenni más valakivel, aki csak kedvel téged? Kedvel , csak nem szerelmes – kevés dolog van, amit ennél jobban utálunk hallani, pláne szembesülni vele. A jelek sokszor egyértelműek, csak egyszerűbb nem észrevenni őket. Pedig, ha egy kapcsolatban te többet érzel, a párod viszont nem mutat akkora érdeklődést iránta nem érdemes a változásra várnod.


A testbeszédet mindig érdemes figyelni. Amennyiben a vállai és a medencéje felénk mutat, a pasi különösen koncentrál ránk. Hogyan döntsd el, hogy még mindig csak kedvel téged vagy már igazán szerelmes beléd?


Mi az, ami az érzései tekintetében becsaphat téged és mi az, amiben megbízhatsz? Mikor ne higgy neki, ha azt mondja “Szeretlek! Ha te is olyan férfi mellett vagy , aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez, biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret-e a párod vagy sem.


Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret, de te mégis bizonytalan vagy ebben. Ugyanígy az érintései is árulkodóak lehetnek, hiszen, ha rabul ejtetted a szívét, minden bizonnyal fizikailag is megpróbál majd közelebb kerülni hozzád. Sok szabály létezik a sminket illetően.


Szerelmes vagy csak kedvel

Vagy a szemed legyen hangsúlyos, vagy a szád. Ha kék a szeme ne viselj kék szemfestéket. Ne legyen túl sötét a szájkontúr, stb. Azonban sok olyan szabály is van, aminek nincs létjogosultsága, csak visszatartja a nőket attól, hogy maximálisan kiélhessék.


Mert ezt mondja az is, aki csak kedvel , de az is, aki halálosan szerelmes. A hetvenes években egy amerikai szociológus, a “szerelem”-nek nevezett érzés összetevőit a szerelmesek által használt kifejezéseket tartalmazó skálák alkalmazásával igyekezett vizsgálni. Ha nem kedvel - vagy ami még fontosabb, nem tisztel - eléggé ahhoz, hogy normális kapcsolatotok legyen, akkor nincs más választás.


Mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy csakis a legjobbat érdemle és sosem kell megelégedned egy olyan férfival, aki emberszámba sem vesz és csak kihasznál - ne feled az igazi férfiak odakint. Ha csak felszínes beszélgetés, vagy alig van beszélgetés, és már nem nagyon kedvel mint férfit, talán csak sajnálatból, szánalomból akar velem találkozni, hogy megnyugtasson? Ha egy férfi szeretőt tart, az csak a szexről szól, vagy szerelmes a szeretőjébe?


Szerintem nekem már nincs esélyem, bár ha lenne esély, és tudnám, hogyan, de megküzdenék érte. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Ha bátortalan vagy , feltehetsz neki óvatos, puhatolódzó kérdéseket is, például, hogy van-e barátnője, vagy mit gondol róla esetleg haza kísérne-e ma délután. Ha egy srác otthagyja a barátait csak azért, hogy ne legyél egyedül.


Ha ott marad veled amikor szomorú vagy , pedig tudja, hogy máshol jobb a hangulat, buli van stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések