2019. május 22., szerda

Tokió központja

Tokió Csijoda kerületében található. Nagyon jó az elhelyezkedése,metro közel van. Vásárlás szintén közel van. Best time to travel Tokyo is the largest city and the capital of Japan, located to the east of Asia between the western Pacific Ocean and the Sea of Japan. Amíg itt tartózkodik, látogasson el a Kanda-szentély területére, amely közvetlenül a szálloda közelében található.


Egy nyüzsgő metropolisz, mely millió lakosával a világ egyik legnagyobb városa. Ezen a különleges helyen a több száz éves templomok, pagodák, szentélyek és a legmodernebb épületek, felhőkarcolók is megférnek egymás mellett. Számtalan üzlet, étterem, játékterem, mozi és egyéb szórakozóhely várja az ide tévedőket. A várkastély köré iparosok és kereskedők települtek és rövidesen az Edo-öböl partján fekvő város kikötőjébe számos kereskedelmi hajó kezdte szállítani a kincseket.


Valaha itt egy vár magasodott a város fölé, de már csak egy-két jelentéktelen őrtorony maradt belőle. A Konica Minolta Planetárium Tenku területétől 1. Sumida Hokusai Múzeum térségétől. Az Edo-Tokiói Múzeum szintén a szálloda közelében található. Larnaca központjának közelében épült, a szállodától sétatávolságra elérhető a város központja (kb. km), történelmi épületek és a kikötő is. A homokos tengerpart háromszáz méter távolságnyira érhető el.


Tokió központja

A város a második világháborúig a vezető katonai termelés fő központja volt, amely magyarázta az Egyesült Államok általi légi bombázást is. A háború végére hatalmas károk keletkeztek, szinte megsemmisült az egész terület, viszont később az iparosodás következtében a város a Keidzsō Ipari Zóna jelentős részévé. Ez a központja a japán otaku és anime kultúrának is, ahol több tucat üzlet szakosodott animékre, mangákra és egyéb gyűjtésre érdemes dolgokra. Több cselédlány kávézó is található itt, ahol a dolgozók cselédruhába öltöznek, és úgy viselkednek, mint a különböző anime karakterek.


Késő este érünk vissza szállásunkra. A The East Gardens of the Imperial Palace Edo Castle Ruin a közelben van, beleértve kényelmes közelségben van a palotához, a színházhoz és a toronyhoz. Az Ota Memorial Művészeti Múzeum a szálloda közelében található.


Hotel Times - Adults Only 2. Ez az ingatlan minden vendégszobájában biztosít minibárt, központi fűtést és teakonyhát. Mint az ország politikai, üzleti, gazdasági, oktatásügyi és kulturális központja , Japánon belül Tokióban van a legtöbb cég központja , gazdasági intézménye, egyeteme és főiskolája, múzeuma, színháza, bevásárló és szórakoztató létesítménye. A szállodát kertek és parkok veszik körül, valamint közel van a Tokiói Nemzeti Művészeti Központ területéhez.


Minden szoba kínál egyéni klímaberendezést, tárolót és társalgót. Egyike Japán prefektúrájának, nem egyetlen városként kormányozzák. Akárcsak a Sky Tree-nél, itt is érdemes napnyugta előtt érkezni. Egy perc sétára van a Hie-szentély.


Tokió központja

Boltok és piac problémamentesen elérhetőek a szálloda területéről. Szuitengu szentély és 1. Hamarikyu-kert található. A vásárlók élvezhetik az övezetben elhelyezkedő boltok, piac és bevásárló utca széles választékát. A japán főváros sosem alszik, élményeket kínál, éjjel és nappal. Szabadidő a Nakamise bevásárló utca közelében, majd kb.


A kényelmes elhelyezkedésnek hála a vendégek felfedezhetik a környéket, továbbá az Edo-Tokiói Múzeum is csak sétatávolságra van. A(z) Aszakusza Kulturális és Turistainformációs Központja kevesebb mint 2. Tokio Japán közigazgatási központja , a japán kormány és a császár székhelye. Mint az ország politikai,üzleti, gazdasági, oktatásügyi és kulturális központja , Japánon belül Tokioban van a legtöbb cég központja , gazdasági intézménye,egyeteme és főiskolája, múzeuma, színháza, vásárló és szórakoztató létesítménye.


Tokió központja

A templomhoz, a múzeumhoz és a palotához gyalog is könnyen el lehet jutni. A hotelszobák kényelmesek és központi fűtéssel, kábel tévé igény szerinti filmekkel és nadrágvasalóval felszereltek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések