2019. május 30., csütörtök

Kézi autómosó árak

Flotta kedvezmény autó darabszám alapján. A belsőleg erősen szennyezett autókért felárat számítunk! Szolgáltatás során keletkezett beázásért,valamint a motor mosásnál keletkezett elektromos beázásért felelőséget nem vállalunk!


Kézi autómosó árak

SONAX kézi autómosó és gumiszervíz Budapest több helyszínén. A feltüntetett árak átlagos szennyeződés esetére vonatkoznak. Az erősen szennyezett autóknál felárat számolunk fel.


A szolgáltatás során keletkezett beázásokért, károkért, illetve az autóban hagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget. Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné hozzáértő szakemberekre bízni tisztítását, takarítását, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Niagara Carwash kézi autómosónkat! Bejelentkezés nem szükséges, az ügyfélfogadás érkezési sorrend szerint működik. Tekintse meg autómosás galériánkat is! Az árak magyar forintban.


Kézi autómosók – Ahogy a profik csinálják. Nándorfejérvári és a Hengermalom út sarkára, ahol a mi tesztautóinkat is makulátlanul tisztára pucolják fotózás előtt és leadás előtt. Környezetbarát gőzös kézi autómosó Zuglóban! Aki szereti az autóját, az legalább havonta egyszer vigye el egy rendes kézi mosóba, például Budapest XI.


Egy autó mosásához nem használunk el csak liter vizet. Minősített EHRLE Autómosó programot, így szorosabb együttműködést alakítottunk ki azon partnereinkkel, akik EHRLE standardok szerint. Az elmúlt évben sok-sok ezer autós távozott tőlünk ezzel a jóleső érzéssel.


Kámfor utcai NON-STOP kézi autómosó honlapján! Tájékoztatjuk kedves meglévő és leendő Ügyfeleinket, hogy autómosónk két pályán, a hét minden napján 0-óráig üzemel! Dupla sor: Dupla sebesség! Hűséges Ügyfeleinknek speciális kedvezményes bérletrendszer áll rendelkezésre!


Az Easy Wash System kézi autómosói a piac egyik legmegbízhatóbb gépét, az OPTIMA STEAMERT választották, hogy munkájukat a legjobb minőségben végezhessék. Ha Ön autómosó létesítésén gondolkodik, vagy már van ilyen gépe és alkatrészre, tartozékra vagy karbantartásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Személygépjármű Egyterű, Terepjáró Pick Up, Mikrobusz. Mindkét mosónkba foglalhatsz időpontokat ( Bilux, Porsche mosó). Kézi Autómosó Vállalati ügyfelek részére egyedi díjszabás érvényes.


Kézi autómosó árak

Szeretettel köszöntjük a Csumi Autómosó weboldalán! Korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk a hét minden napján rendelkezésükre! Külső mosás és belső takarítás, gumicsere. KÉZI AUTÓMOSÓ , AUTÓKOZMETIKA! Az elhanyagolt állapot jellemzői: Földes-sáros falcok és kéderek, nehezen olvasható rendszámtábla, láthatóan nem karbantartott autó, terepen használt jármű, keményre száradt por és sár a karosszérián, erősen elhasznált belső, a. Autómosó kiegészítők, alkatrészek, Autómosók, Cégünk éve foglalkozik ipari takarítógépek , autómosók szervizelésével, forgalmazásával.


Kerámia bevonat autóra, nano wax, ózon kezelés, klíma tisztítás, polírozás, motorkozmetika, kárpit tisztítás. Senki ne vigye ide az autóját. Külső-belső autómosás, kárpittisztítás, bőr-tisztítás és ápolás. Eddig alapvetően kétféle autómosó terjedt el itthon, a harmadik most kezd teret hódítani.


Kézi autómosó árak

Egy mosó alapításkor először azt kell eldönteni, hogy kézi , gépi vagy önkiszolgáló típusút szeretnénk. A magasnyomású gép így nagyobb hatásfokkal tudja eltávolítani a rárakódott szennyeződést. Vízborotválás után a kézi mosáskor rövidebb ideig van fizikai kapcsolat az autómosó szivacs illetve a fényezés között, így még kíméletesebb a mosás.


Teljes körű gépjármű tisztítás és ápolás, kezdve az egyszerű mosástól egészen a. A kézi autómosó kiméli a fényezést és lehetőséget nyújt az autó alapos tisztitásához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések