2019. május 13., hétfő

Mlsz ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat munkanapokon és óra között, szombaton és óra között, valamint mérkőzésnapokon és óra között fogadja szurkolóink kérdéseit. Az MLSZ Webshopját a Goal Hungary Kft. A szakbizottságok elnökei, valamint megyénkben dolgozó koordinátorok beszámoltak a fejlődésről, értékelték a múltat, előre vetítették a jövőt.


Mlsz ügyfélszolgálat

Minősítő Bizottság javaslata alapján az ORFK egyedi döntése szerint a fokozott biztonsági kockázatú, vagy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága által elrendelt mérkőzéseken a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.


Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet. Amennyiben az MLSZ -nél igényli meg a klubkártyát, úgy azt Futballkártyának nevezzük, ez esetben az MLSZ lesz a kártyabirtokos adatainak a kezelője. A Futballkártya azoknak szól, akik nem egyetlen klubhoz kötődnek, illetve leginkább válogatott mérkőzésekre látogatnak ki.


Mlsz ügyfélszolgálat

Személyesen az MLSZ vagy klub által meghatározott klubkártya pontokon. Lehetőség van előregisztrációra is a klubkartya. A tájékoztatót kiegészíti az MLSZ által készített, Adatkezeléssel kapcsolatos általános információk nevű dokumentum, amely kifejti, hogy Ön az MLSZ -el szemben milyen formában tudja a jogait gyakorolni, valamint tartalmazza az MLSZ adatbiztonsággal kapcsolatos kötelezettségeit és a tájékoztató módosításának szabályait.


MLSZ Szurkolói Klubban való részvétel. MLSZ Grassroots „C” profi labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít. A klubkártya egy speciális fajtája az úgynevezett Futballkártya, amelyet az MLSZ bocsát ki azoknak, akik nem kötődnek egyetlen klubhoz, illetve leginkább válogatott mérkőzésekre látogatna ki. A Futballkártyával az összes olyan mérkőzés látogatható, amelyekre a klubkártya kötelező használata vonatkozik. A Groupama Aréna kapui órakor nyitnak.


Erre április harmadikától 5forintot kérnek érne. Az aznap módosított Használati Tájékoztató az 5forintos árat említi. UPDATE 17:- Telefonon beszéltünk az MLSZ szóvivőjével, Sipos. A tájékoztatóban a Klubkártya alatt értendő az MLSZ által kibocsátott Futballkártya is.


Az OTP Portálok weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a használatáról való információszerzés, a weboldal használóinak megkülönböztetése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és célzott hirdetések elhelyezése érdekében. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates.


A stadion percre helyezkedik el a belvárostól, könnyedén megközelíthető az M3-as metróval vagy az 1-es villamossal a Népliget megállónál leszállva. Publio Kiadó azért jött létre, hogy mindenki számára megnyissa a szerzővé válás útját. Támogatást nyújt abban, hogy bárki létrehozza elektronikus könyveit, széles ismertségre, méltányos szerzői honoráriumra tegyen szert. Mohácsi Takarék Bank Zrt. Pannon Takarék Bank Zrt.


BTakarék Szövetkezet egyesülése, illetve az MTB Zrt. Borsod-Abaúj-Zemplén megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja. Miskolc friss hírek, képek, videók. Miért jó az SMS-belépés? Az SMS belépés egyszerű, gyors és teljesen biztonságos.


A szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy a Futballkártya országosan elérhető legyen – a pontos információkat a hivatalos honlapon ( mlsz.hu) folyamatosan frissítjük, így érdemes rendszeresen visszatérni oldalunkra. A jegyrendeléshez minden szurkolónak saját névre szóló szurkolói kártyát kell kiváltania. A jegyvásárlás a kártyával történik a Fradi hivatalos jegyértékesítő pontján, mely a stadion mellett helyezkedik el, illetve weboldalunkon is lehetséges.


Maradjon bejelentkezve. Hat gólos győzelmet aratott a japán világbajnokságra készülő női válogatott a házigazda Dél-Korea ellen a Szöul Kupa második fordulójában szombaton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések