2019. május 20., hétfő

Könyvjelzők chrome

Könyvjelzők chrome

Chrome is a fast, secure and free browser for all your devices. Get a new and fast web browser. Download Chrome and start browsing! Explore the Chrome Browser today!


Add apps, extensions, and themes. Personalize your web browser today! Engedélyezheti, hogy a Chrome megjegyezze az Ön kedvenc és gyakran látogatott webhelyeit. A könyvjelzők létrehozásuk, illetve módosításuk után az összes eszközén futó Chrome -ban megjelennek. Nyissa meg számítógépen a Chrome -ot.


Lépjen a későbbiekben ismét felkeresni kívánt webhelyre. Válassza a Könyvjelzők Könyvjelzők és beállítások importálása elemet. A legördülő menüből válassza a Könyvjelzők HTML-fájlja lehetőséget. Ha még nem hozott létre könyvjelzőket a Chrome -ban, a könyvjelzők a könyvjelzősávban jelennek meg. Az otthoni felületen két rész, adattípus és hely lesz.


Először keresse meg az adattípus területét, és jelölje be a megfelelő adattípusok mezőit. A törölt könyvjelzők Chrome helyreállításához válassza a „Mások” lehetőséget. A Chrome -ban lévő adatok megtekintése az összes eszközén. Miután bekapcsolta a szinkronizálást, megtekintheti a többi eszközére mentett adatait is.


Kicsit pontosabban: Magától nem menti le, azokat Te mented le, csak esetleg nem tudo hogy azok hová kerülnek és hol keressed azokat! További információkat tudhat meg a Chrome -ról, ha megnézi útmutató videóink széles választékát. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmó valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása.


Könyvjelzők chrome

Cloud- könyvjelzők Apple Inc. Törölje a Chrome böngészési adatait, például a böngészési előzményeket, a gyorsítótárat és a cookie-kat. Itt kattintsunk a Könyvjelzőkezelő elemre. Könyvjelzők és előzmények automatikus importálása Firefoxból és Chrome -ból Amikor a Firefox vagy a Chrome használata után áttér a Safari használatára, a Kedvencek és a Legnépszerűbb webhelyek oldal alján egy értesítés rákérdez arra, hogy meg szeretné-e tartani az importált könyvjelzőket és előzményeket.


Bookmarks (mielőtt Chrome Ügyelj rá, hogy minden ülés zárva). Amikor újra megnyitja Chrome könyvjelzők veszi észre, hogy van egy értékes vissza törölt (bármilyen könyvjelzők után megnyitja Chrome utoljára el fog veszni). Ebben a leírásban ennek a lépéseiről olvashat. Eltűnt vagy hiányzó könyvjelzők visszaállítása Ha a könyvjelzői eltűntek, lehet, hogy helyreállíthatja őket.


Ez önmagában is hasznos, de ezt az URL-t könyvjelzővé alakíthatjuk, hogy egy kattintással gyorsabban indítsa el a Chrome -ot. Először is meg kell győződnünk arról, hogy a Könyvjelzők sáv elérhető. Menjen a Safari böngészőjébe, keresse meg a könyvjelző ikonját a jobb alsó sarokban.


Egyszer már megszívtam vele, mert bár azt gondoltam, minden hozzá köthető alkalmazást és frissitést elmentettem a rendszer újratelepítése előtt, a végén kiderült hogy mégsem, és az összes könyvjelzőm odalett. Chrome Safe Browsing will protect you from malicious sites. Ez a leírás lépésről lépésre bemutatja ennek menetét. A Firefox automatikus képes áthozni a könyvjelzőket, előzményeket és az egyéb beállításokat a Chrome böngészőből anélkül, hogy törölné vagy gátolná annak bármilyen beállítását. Szükségünk lesz rá hamarosan a könyvjelzők , jelszavak és előzmények miatt.


A lenyíló ablakban válasszuk a Könyvjelzők opciót, majd a kinyíló másik ablakban a Könyvjelzőkezelőt! A legtöbb böngészőben van lehetőség a könyvjelzők biztonsági mentésének a beállítására és vagy szinkronizálására. Használd és a jövőben nem lesz ebből problémád.


Ellenőrizze az alábbi részletes útmutatót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések