2019. május 2., csütörtök

Királyrét kisvasút menetrend 2019

A csatlakozó normál nyomtávú vasutak menetrendjéről az Elvira internetes menetrend ad tájékoztatást. A menetrend letölthető a vasúti társaság honlapjáról is. Kattintson ide a teljes menetrend táblázathoz és nyomtassa ki!


Különvonati igényét legalább két héttel előre jelezze! NÉZZE MEG VONATAINK MENETRENDJÉT NAPRA PONTOSAN IS! Ez azonban nem megerőltető, hiszen az út csak perc. Börzsönyi Kisvasutak honlapján!


Mikulásos kisvonatozások. Vendégünk nem akárki lesz, hanem a jó öreg Nagyszakállú és kedves krampuszai. Villány – Pécs állomások között mentesítő vonat közlekedik.


A kisvasút régi feladata ekkor kőszállítás, zúzalék-, illetve fafuvarozás volt. Minden nap menetrend szerint jár a kisvasút (Fotó: Kovalcsik Tamás). A Kerti Vasút és a Hajtánypálya is üzemel. Menetrend , újságcikk (Dombóvári GV). Vonataink ezen a négy napon a következő menetrend szerint járnak.


Nagy börzsöny - Nagyirtás között. November és március között a vonatok nem közlekednek! A Gemenci Erdei Vasút személyszállító szerelvényei egész évben menetrend szerint közlekednek.


Az erdei vasút kiinduló állomása Pörbölyön, az Ökoturisztikai Központban található. Vendégeink számára a szárnyvonali különvonatozáson túl egyéni kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk Andókút és Mahóca környékén. Az Egererdő Zrt tájékoztatása szerint módosult a Szilvásvárad Erdei Kisvasút menetrendje. MENETREND KERESŐVEL Válassza ki azt a napot a naptárban, amikor Szilvásváradra szeretne látogatni és megmutatjuk, hogy azon a napon mikor indul kisvonat a Szalajka-völgybe!


A Királyrét Hotel oldalában, a Fáradt Vándor kisvendéglő szombaton és vasárnap kedvező áron kínálja bőséges, svédasztalos tálalású ételeit. Jöjjön el Királyrétre, és kóstolja meg ízletes kínálatunkat! Mátravasút megvásárolta a Királyrét jelű nyitott és két Dunakeszin gyártott zárt személykocsit. Paphegy állomáson kétvágányos. Hétvégén és ünnepnapokon Pörbölyről – Gemenc-Dunapart és a Keselyűs – Gemenc-Dunapart vonalakon járnak a szerelvények.


Királyrét kisvasút menetrend 2019

Szalajkaház -Lajosháza - Gyöngyös Mátrafüred - Gyöngyös Erdészek a jövő. A húsvéti hosszú hétvége mind a négy napján a hétvégi menetrend szerint közlekednek a vonataink! Királyrét és környéke ⇒ legjobb szállások Magyarország legrégebbi erdei vasútjainak egyike a Királyréti Erdei Vasút, vonalhossza egykor a 2kilométert is meghaladta.


Idén is várják a gyerekeket és családjaikat gyereknapra kisvasutazással, előadásokkal és játékokkal. Ebben az évben állították forgalomba a dieselmozdonyokat. Indulás előtt tájékozódjatok az aktualitásokról, esetleges változásokról!


Királyrét kisvasút menetrend 2019

Hazánkban számos romantikus, vadregényes, kalandos kisvasútvonal található: választhatunk buja növényzet közt gázoló erdei vonatot, vagy épp a puszta közepén, gyönyörű tavak közt nyugodtan zakatolót is - ki hol érzi magát a legjobban. A kisvasút kiinduló állomása Kemence is már egy időutazás ugyanis számtalan működő és már (vagy még) nem működő jármű van itt kiállítva. A kisvasút több vonalból állt, ma már csak a kilométeres somogyszentpáli szakasz használható, melyen az év minden napján közlekednek a vonatok.


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések