2019. május 31., péntek

Kos rossz tulajdonságai

Az őshoroszkópban a Kos ugyancsak a Keleten felkelő állatövi jegynek, az Aszcendens jegyének felel meg. Zsarnokoskodó, tolakodó, parancsolgató. A Kos rossz tulajdonságai.


Képtelen vagy addig elégedett lenni, amíg nem te irányítod a dolgokat. A Bak jellemző tulajdonságai :A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent.


Vannak vajon a jegyeknek jó, vagy netán egyértelműen rossz tulajdonságai ? Esetleg ha innen nézem, akkor valami. A Vízöntő az állatöv tizenegyedik jegye. Jele két párhuzamos hullámvonal, a mitológiai vízöntő kiöntött vizének a jelképe. A víz az ösztönös tudás szimbóluma, a vízhordó pedig az intuitívebb, magasabb tudást árasztó egyén jelképe, akik mindazt megosztja embertársaival.


Mint egy igazi erős kos , sokszor nem az észérvek, hanem a temperamentumod vezérel. Gyorsan felkapod a vizet, ha nem adnak igazat neke mindemellett pedig szereted magadhoz ragadni az irányítást. Neked ez teljesen természetes, mások viszont túlságosan is főnökösködőnek tartanak! Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben.


Minden csillagjegynek vannak rossz tulajdonságai , amiken nem tud változtatni. Kíváncsi vagy, hogy neked mi jutott? Olvass tovább és megtudhatod! Van egy kalandos éne amely nagyrészt csodálatos.


Kos rossz tulajdonságai

Ez az oka annak, hogy annyi izgalmas és egyedi élményben lehet részed az életed során, de ez a személyiséged túlzottan merész. Egy új kapcsolat kihívásokkal és nehézségekkel jár, amint leteltek az első, rózsaszín közben eltöltött hónapok. Először is meg kell tanulni megbízni új parteredben, kialakítani egy közös életet, majd amikor kezditek jobban megismerni a másikat, előjönnek egymás rossz tulajdonságai és idegesítő szokásai. Nehezen meggyőzhető, bosszúálló természetűek.


The post Csillagjegyek rossz szokásai és tulajdonságai appeared first on SzórakozzOnline. Mindenkinek van jó és rossz oldala, nincs tökéletes ember. Ez a horoszkóp nagyon kemény, mert a csillagjegyek sötét oldalát mutatja be. Egy párkapcsolatban gyakori, hogy a férfi és a nő hatalmi játszmát játszanak, kérdés, hogy ki vezet kit. A beagle-nak milyen rossz tulajdonságai vannak?


Mik egy törpenyúl jó és rossz tulajdonságai ? Rossz tulajdonságai : határozatlan, nem túl önálló, bizonytalan, féltékeny, nagyon érzékeny. Lelkes, energikus és vicces, elsőre minden nőt levesz önfeledt rajongásával a lábáról. A szavak nagy mestere, és tisztában van vele, hogy kinek mit kell mondani a hódítás érdekében.


Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Makacsok vagyunk, és önfejűek, de ami a legrosszabb: nem fogadjuk el más véleményét.


Legyünk kicsit nyitottabbak arra, hogy mi is hibázhatunk! A Bika csillagjegyben született ember szívós, állhatatos, gyakorlatias, óvatos, nyugodt, türelmes, megfontolt, céltudatos. A munkáját nagy odaadással végzi, de a szeretteire viszonylag kevés időt szán, és akkor is folyton rohanásban van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések