2019. május 6., hétfő

Telekom mobil csomagok

Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. Legalább hónapja otthoni vagy havi díjas mobil előfizetéssel rendelkezel és új vagy meglévő otthoni előfizetés mellé év hűségidőt vállalsz. Telefon és internet tarifák, csomagok , ajánlatok belföldre és külföldi használatra.


Családi mobil opció, 3. Az SMS csomagok igénybevétele esetén az elsőként az SMS csomagban foglalt, majd a hang díjcsomagok havidíjából leforgalmazható SMS-ek kerülnek. Kalkulátorunk segít spórolni a mobil díjakon. Látogatóink többsége többet költ a szolgáltatásra és készülék részletre, mint ami feltétlenül szükséges. Ez a hűségidő alatt egy jelentős összeg is lehet.


Tarifa és készülék keresőnkkel az egyedi igényeid alapján találjuk meg neked a leginkább megfelelő csomagot. Intézd ügyeidet kényelmesen! Telekom TV díjcsomagok és extra szolgáltatások. Készülékek online kedvezménnyel és egyéb akciók, mobil és otthoni eszközök, szolgáltatások, ügyintézés.


Telekom mobil csomagok

Minden egy helyen a telekom. Hasonlítsa össze több mint internet-, TV- és mobilszolgáltató ajánlatait, nézze meg, hogy elérhető-e önnél és rendelje meg akár azonnal a Telenet. Kedvező mobil internet csomagok Több kedvezményes mobilnet csomag közül választhat 50MB-tól akár a korlátlan internetezésig. Kérhető külön adatkártya is. A UPC mobil Super csomagjai Mbps letöltési sebességre képesek, míg a feltöltési sebesség Mbps.


A UPC mobil a Vodafone hálózatát használja, így ha a lefedettségre vagy kíváncsi elég ha megnézed a Vodafone lefedettségi térképét. Korlátlanul beszélgetnél, éjjel-nappal interneteznél, vagy feltöltőkártyás csomagot keresel? Válaszd a hozzád illő internet és mobil tarifát számlás vagy feltöltőkártyás csomagokban! Egyszeri napi net csomagok esetén a megrendeléstől számított teljes nap, a heti net csomagok esetén a megrendeléstől számított teljes nap , megújuló adatcsomagok esetén pedig teljes nap. Kedvenc gyártód készülékeit rendelheted meg online ingyenes kiszállítással akár nap alatt kártyás vagy előfizetéses csomagban!


Szerződési Feltételei (Általános és Domino Üzletszabályzat) 2. Mobil hálózatba csúcsidőben. A MEGRENDELÉS gombra kattintást követően, kérjük adja meg a kívánt telepítési címet, hogy láthassa Önnél mely technológiával kiépített csomagok érhetőek el. Hipernet - a szupergyors hálózatunk, ami keresztül-kasul behálózza az országot, bárhol zavartalan mobil -élményt tesz lehetővé, legyen szó hívásról, netezésről. Sőt,a Hipernet élmények sora is, amelyek mind hozzátesznek az életedhez, még a személyiségedhez is.


A mobil eszközökön internet elérés szükséges a használathoz – itt javasoljuk a legtöbb helyen elérhető free wifi csatlakozást (külföldön fokozottan vigyázzon a roaming kikapcsolásra, hogy telefonja ne a hazai szolgáltató internetelérésén keresztül kapcsolódjon) A megfelelő internet kapcsolatról az Előfizetőnek kell. Internet csomagok havi díja az első hónapban Ft, hónapos elkötelezettség vállalása esetén. Az ajánlat csak online az eddig meglévő szolgáltatáshoz képest új szolgáltatás rendelése esetén érvényes. Már minden net díjcsomagunkban korlátlanul elérhető a közösségi média, chat, navigáció és zene a legnépszerűbb applikációkkal. Nézd meg, hogy jelenleg milyen tarifacsomagok elérhetőek a Telekomnál.


Az egyes tarifák részletes leírását összefoglaltuk neked egy oldalon. Honlapunk oldalain található információk és számítások a piacon elérhető adatokon alapszanak. Sajnos mi sem vagyunk tévedhetetlenek, és az adatközlők sem. Az esetleges pontatlanságokért valamint az adatok felhasználásból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni.


A témáról itt is írunk még, kicsit más megközelítésben , illetve ugyanitt megtalálható a 1tévécsatorna listája is. Ahol ez nekem rézdróton kellene, ott fizikailag nem lehet több a download 8Mb-nél, a telekom mérése szerint. Happy Home csomagok havi díja az első hónapban Ft, Happy Home Ultra Comfort és Happy Home Ultra Premium csomagok havi díja az első hónapban Ft, hónapos elkötelezettség vállalása esetén.


Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat. UPC telefon csomagok : Nonstop S, Nonstop M és Nonstop L. Rendelj és maradj kapcsolatban vezetékes telefonnal!


DIGI nagysebességű vezetékes internet hálózata felkészült az IPvés IPvcímek használatára (dual-stack). Az előfizetőknek az elérés és átállás sem többletköltséggel, sem további tennivalóval nem jár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések