2019. május 8., szerda

Sminkes házhoz

Budapesten és vidéken is vállalok munkát egyedi megállapodás alapján. Kispesten dolgozom elsősorban, de házhoz is szívesen kimegyek előzetes egyeztetés alapján! Remélem felkeltettem érdeklődését sminkes és kozmetikus munkám iránt! Kérem, jelentkezzen elérhetőségeim egyikén!


Sminkes házhoz

Medgyesi Rita vagyok, okleveles profi sminkes és végzett fodrász. Segítünk Önnek megtalálni saját, egyéni stílusát. Az eseménytől függetlenül, a smink növeli az önbizalmat, ami pedig segít a jobb közérzetben, illetve hogy jobban érezzük magunkat bőrünkben. Ft A próbasmink alkalmával a menyasszony részére ugyanazt a sminket készítem el mint az esküvő napján.


Ft A menyasszony egyéniségéhez illő, ruhájával harmonizáló, elegáns smink. Anita Make Up, Subotica. See actions taken by the people who manage and post content. Képzések, továbbképzések, átképzések, workshopok akár vidéken is. Cégeknek, kozmetikusoknak, kereskedelmi szférában dolgozóknak.


Profi smink, okleveles sminkes, házhoz is megyek (Budapest, Budakeszi és környéke) Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés. Szalavári Mónika sminkes. Mennyibe kerül egy vállalkozás elkezdése?


ISSUES Management Tanácsadó Kft. MyAd Marketing Kommunikációs és. Ungvári Olga profi sminkes és kozmetikus mester vagyok.


Mottó„Kihangsúlyozni a bennünk rejlő szépséget, ami által magabiztosabbá válunk. Már közel éve dolgozom kozmetikusként és sminkesként, folyamatosan fejlesztve tudásom az aktuális trendek, igények alapján, illetve minden munkámhoz hozzáadom több éves szakmai tapasztalatomat. Skurla Dóra vagyok, okleveles sminkes.


Tudásomat Bacskai Erzsébetnek (Böbének) köszönhetem, ő tanított meg a műfaj trükkjeire, praktikáira és tőle tanulhattam. Egyből magával ragadott ez a szakma, amire mostanra már nem is a munkámként, hanem a hobbymként tekintek. Tud valaki Bács-Kiskun megyében olyan esküvői fodrászt és egyben sminkest, aki házhoz is jön a nagy napon? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Sminkes házhoz

Te is szakember vagy és Sminkes szakmában dolgozol, de nem vagy a listában? Akkor regisztrálj és ellátunk munkával, hogy a munkaszerzéssel neked többet tényleg ne kelljen foglalkoznod! A regisztráció mindössze pár perc és teljesen ingyenes!


A helyszínre kiszálláskor: a plusz vendégek esetén kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben sminkes és fodrászt is kérsz együtt, akkor a plusz vendég esetén smink és frizurakészítés együttes kérése esetén tudunk házhoz is kimenni (van ennek megfelelő összeg esetén), viszont ha csak olyan csomagot kérsz, ahol csak smink. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Esküvői frizura - amikor a fodrász házhoz jön. Bob Katalin vagyok, éve foglalkozom fodrászattal, amit mindig is úgy éreztem, hogy nem a munkám, hanem a. Free delivery and returns on all orders over £20. Offering more than 1shades of professional quality makeup must-haves for All Ages, All Races, All Genders.


Réti Dóra vagyok, sminkes , sminktanácsadó. Menyasszonyi, esküvői sminkekről referenciáim a Galéria menüpont alatt találhatók. Számos csomagajánlatot kínálok a menyasszonyoknak.


Egyeztetünk egy időpontot, amikor megbeszéljük az elképzeléseinket, és elkészítjük a frizurát, sminket. Ez a legfontosabb része az egész procedúrának, méghozzá azért, mert annak érdekében, hogy Te legyél a legszebb, itt van lehetőségünk arra, hogy találgassuk mi áll jól Neke mi az előnyös az arcodhoz, milyen legyen a frizura stílusa. Ha viszont külön sminkest keresel, első sorban érdeklődj barátnőidtől, hátha tudnak ajánlani valaki megbízható szakembert.


Sminkes házhoz

Attól még, hogy valaki nem rendelkezik saját szalonnal (otthon dolgozik vagy házhoz megy), még lehet profi sminkes. A legjobb reklám, a dicséret! A pontosság, az alázat, odafigyelés, minőség egy sminkes lelkében úgyanúgy ott kell legyen, mint a legfontosabb kellékekkel előkészített sminkes bőröndben. Sminkes és Holistic Pulsing -Érintés Terapeuta vagyok!


Egész látásmódomon végig vezetődik a Holisztikus megközelítés mely mind a sminkjeimben, mind pedig az általam képviselt masszázsfajtában megnyilvánul!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések