2015. február 20., péntek

Ajándék gravírozás

Ft (x 4Ft) Ha egyedi meglepetést szeretnél a. Első alkalommal az interneten kerestem rá a lézer gravírozásra, így találtam meg Önöket. A Gravír Expressz már több, mint éve áll az Önök szolgálatában. Cégünk közel modern, számítógéppel vezérelt gravírozó- és hímzőgéppel rendelkezik. A gravírozott ajándékok oldala! Minden termékre egyedileg készítjük el a feliratot, így az adott helyre saját szövegedet gravírozzuk, nyomtatjuk, így olyan ajándékot tudsz átadni amely névre-szól.


Olyat szeretnénk ami hozzá a legjobban passzol, amit igazán szeret, nem kacatot, olyat amivel tényleg Örömet szerzünk. Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint folyamatosan kreatív ajándék ötletekkel szolgálni. Egyéni vállalkozóként teljesítem a megrendeléseket.


Kiváló egyedi ajándék nőknek és férfiaknak karácsonyra, születésnapra, névnapra élethű gravírozással. A fénykép gravírozáshoz közeli, jó minőségű fényképre van szükségünk, hogy a fotó gravírozás élethű, megfelelő minőségű legyen. Ajándék tárgyak készítése, kézi gravírozás. Toll graírozás, kiváló egyedi ajándék férfiaknak születésnapra, névnapra, ballagásra. Egy házaspárnak akik 50.


Díszüveges boraink remek lehetőséget nyújtanak számodra, hogy személyes ajándékot adhass amely örömet szerez. Díszüveges bor, különleges palackozású borok, egyedi címkés bor, ha ilyesmit keresel webshopunkban megtalálod. Vásárcsarnokban, ahol inkább az ajándék - és kegyeleti tárgyakra.


D vágott sarkú üvegkocka 2D fotóból 6x6x6cm. A logózott ajándék vagy szóróanyag a kisvállalkozásról azt a benyomást kelti, hogy jelentősebb háttérrel rendelkező, professzionális csapat áll a hátterében. Nem kell egyből nagyban gondolkodni: tíz-húszezer forint befektetéssel, apró ajándékokkal is alkalmat teremthetünk arra, hogy a kapcsolatunkat a vevőinkkel. Sík és egyedi formájú tárgyak egyedi és tömeges felületi gravírozás.


Ajándék gravírozás

Fali design kép grav-kep-III 9Ft. Készítette: Netkreativ, a webáruház készítés mesterei! Gravírozás , hímzett törölközők a balassagyarmati ajándékboltban. Kreatív ajándékok minden alkalomra! Mi hiszünk benne, hogy a különlegesség érték!


A kézzel készített ajándékok olyan pluszt hordoznak magukban, amit boltban nem vásárolhat meg! Swarovski kristályos ékszereinket a futártól, vagy üzletünkben is átveheti! Rengeteg praktikus ajándék vár mindenkit, bárkinek is keresel ajándékot nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt.


Fényképes ajándéktárgyak, egyedi fotós ajándékok, fotosajandek. Kedves ajándék anyukáknak? Ha egyedi ajándékot keresel, vagy reklámajándékot adnál ügyfeleidnek, a BEARMUDASHOP kínálatában megtalálod a megfelelő ajándékot vagy dekorációs tárgyat minden alkalomra, melyet személyre szabottá és névre szólóvá alakítunk lézervágás- gravírozás és grafikai tervezési szolgáltatásainkkal.


Toll gravírozás A legnépszerűbb eszköz Az írás alapvető kommunikációs forma, így a toll az egyik legtöbbet használt tárgy az életünkben. Rengeteg féle toll létezik, ami mind ugyanazt a célt szolgálja. Ezért nagyon jó ajándéknak is, mert ez egy olyan ajándék ami az ember hétköznapjaiban mindig szem előtt van. Ha szeretné hogy az ajándék személyre szóló, egyedi legyen akkor neveket és évszámot kérhetsz rá.


Ez nem változtat az áron. Kata virág ajándék gravírozás. Virág”, az egyik legszebb dolog a világon Színek, formák, illatok….


Legyen szó bármilyen alapanyagról – fém gravírozás , üveg gravírozás – a Folprint Lézergravírozás megoldja Önnek! Amennyiben kérdése van a szolgáltatásainkkal, vagy a lézergravírozással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk megoldani problémáját. Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig 9. A gyémánttűs gravírozás technikája - Szöveg- és fotógravírozás A gyémánttűs gravírozás egyfajta marási eljárás, ahol a megjeleníteni kívánt kép, ábra vagy szöveg úgy alakul ki, hogy a kiválasztott ajándéktárgyról egy speciális, számítógép vezérelt forgó-marófej eltávolítja az anyagfelesleget.


D gravírozás A különlegesen nagy felbontású lézeres eljárással fényképek, feliratok, céglogok, turisztikai nevezetességek, hobbihoz és sportoláshoz kapcsolódó témák háromdimenziós képét gravírozzuk nagy tisztaságú, optikai üveg tárgyakba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések