2015. február 24., kedd

Cigány viccek

Cigány viccek

Dobj vissza, teljesítem egy kívánságod! Azt kivánom, hogy cseréljed fel nekem Európát Amerikával, Afrikát meg Ázsiával! A cigány visszadobja a halat, de gondolja, jól kitol vele! Cigány viccek , történetek.


Az amerikai, a francia, a magyar és a cigány állnak az Eiffel-torony kilátóján. Skip trial month free. Unsubscribe from koc ka? Az orvos azt tanácsolja neki, hogy kenje be csokoládéval.


Két hét múlva visszamegy a cigány az orvoshoz, aki megkérdezi, hogy változott-e a helyzet. Egy oldal ami minden nap megnevettet. Folyamatosan frissülő tartalom. A nők egymásnak adják a kilincset, mígnem az egyik nőnek feltűnik, hogy miután a cigány felhúzza az óvszert, egy csipeszt tesz az orrára.


Kis idő múlva rájön a nagydolog, lerántja a nadrágot (a fehérneműt elfelejti) és megkönnyebbül. Tényleg melegebb, - hátrafordul, nem lát a földön semmit - és higiénikusabb is! A megmérettetések ugyan csak holnap kezdődnek, hazánk fiai már aranyat, ezüstöt, bronzot, kiló vasat és fél tonna rezet szereztek. Kigyullad a repülő és elhatározzák,hogy kiugornak.


Utána ugrik az angol és megfogja a cigány lábát, a német pedig az angol lábát. Az oktató rákiált: - Maga hülye barom. Hát nem látta a stoptáblát?


Léteznek a cigányvicceken kívül szőke nős, zsidó, székely, nyuszikás, stb viccek is. Egy cigány pecázik a folyó egyik oldalán, a skinhead a másik oldalán. A skinhead kifogja az aranyhalat, a hal pedig mondja neki, hogy vigyázzon a három kívánsággal, mert a cigány a dupláját kapja.


Első kívánságolegyen tízmillió forintom. Megkapja, de a cigány huszat kapott. Viccek minden mennyiségben. Egysoros, morbi katona, anyós, pikáns, politikai, szőkenős, zsidó és rendőr vicc. A papnak van három kutyája, mégpedig a következő nevűek.


Cigány viccek

A tolvaj cigány megy Mercedesével az országúton, egyszer. Ismertetik a feladatot: - Na cigány , ha felszállunk, és odaérünk ahhoz a nagy diófához, kiugrasz a gépből, meghúzod a jobb oldali zsinórt, és kinyílik az ejtőernyő. Ha nem nyílik, akkor meghúzod a baloldali zsinórt, az nyitja a póternyőt. Kívánj valami könnyebbet! Ki ne ismerne egy jó viccet?


Melyik a legjobb cigány ? Amelyik a párját ritkítja. Mi a különbség a korszerű magnetofon és a cigány között? Hát, hogy a korszerű magnetofon kazettás, a cigány meg Orsós.


Cigány viccek

Mikor volt fehér a cigány ? Miért fél a cigány a saját farkától? Beszélgetés (Roma viccek ). Két cigány beszélget: - Barátom neked hegyes a füle mint a macskáé! Ahogy leül, szellent egyet. Nem kell kérni, ingyen van.


Eltelik kis idő, hát a cigány újra fingik egyet. Minden évben, ősszel megjelent a kórházban, szinte napra pontosan, és újabb kisbabát hozott a világra. A szülészeten már várták az érkezését.


Egyszer csak két évig nem jelentkezett az asszony. Találsz itt letöltési linkeket, érdekességeket, élő időjárásjelentést, vicces dolgokat stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések