2015. február 19., csütörtök

Deszcendens horoszkóp

Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Az aszcendens- deszcendens tengely vízszintes. Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében!


A deszcendens az az állatövi jegy, amelyik az aszcendenssel szemben áll. Utóbbit pontos születési dátumo és születési helyed megadásával számolhatod ki (táblázatunk segítségedre lesz), a deszcendensed pedig kiszámolhatod úgy, hogy aszcendensedhez hozzáadsz hatot. Titokban sosem adod fel gyerekkori álmod a szőke hercegről, az idő azonban kompromisszumokra késztet. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt. A kettő együtt a horoszkóp ún.


Te ( deszcendens ) között. A horoszkóp ábra egy jól megkomponált egység (mandala), mindennek megvan benne a helye és a szerepe. Tekintettel kell azonban lenni arra, hogy a deszcendens mindig az első házasságot, vagy az első hosszú kapcsolatot jelöli.


Deszcendens horoszkóp

Tehát ha 1-órát tévedsz a horoszkóp időpontjában, jó esélye van, hogy az aszcendens is hibás lesz. De mivel a horoszkópot részre osztó háznak nevezett egységek is az aszcendenstől kezdődnek, akár 5-perc pontatlanság is elég ahhoz, hogy az egyik bolygó az 5. Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. E pontok meghosszabbítása egy-egy állatövi jegyre mutat, így máris kiderül, mi az aszcendense illetve a deszcendensed. Mérleg analógiáit jeleníti meg fizikai szinten. Egész pontosan: - szerelem 5. Te döntésed kihat a másik Sorsára, s viszont.


A Deszcendens elárulja, milyen embereket vonzunk magunkhoz, és milyen legyen partnerünk. Személyre szabott Horoszkóp. Komplett horoszkóp online. Ez már egy sokkal klasszabb verzió, mert az adatok megadása után megrajzolja nekünk a teljes képletet, bolygókkal, házakkal, fényszögekkel együtt. Ugyan angol nyelvű, de egy nagyon színvonalas online lehetőség.


Deszcendens horoszkóp

Sok asztrológiai iskola a deszcendenst elsősorban a párkapcsolatok (VII.-ház csúcsa), illetőleg a kapcsolatokon belüli viselkedésminták jellemzésére használja. Bármely más horoszkóp is technikailag ugyanígy néz ki, értelmezését tekintve más, de az egyszerűség kedvéért most maradjunk annyiban, hogy a születési képletet fogjuk elemezni. A továbbiakban azt nézzük meg, hogy hogyan is épül fel ez a képlet. Ha általánosságban akarjuk ezt megtudni, nézzük meg a deszcendens (vagyis ahol a 7. ház kezdődik) jegyét.


Például akinek az aszcendense Bak, annak a deszcendense a Rák jegyébe esik. Az ideális társ számára a Rák jellegű ember lesz, aki nagyon érzelmes, romantikus, gondoskodó és családszerető. Az ember számára a Deszcendens az engem kiegészítő világot jelenti. Akinek képletében bolygókkal telített ez a (nyugati) oldal, tudja, hogy adandó alkalommal számíthat mások segítségére. Az ~- deszcendens tengely vízszintes.


Az ~ azt jelöli, hogy a születésünk pillanatában hol kelt fel éppen a nap (keleti horizont), a deszcendens pedig értelemszerűen azt, hol nyugodott le (nyugati horizont). Az ~ és a deszcendens sokat megmutat Ha tudod a pontos születési idődet, a horoszkópod segítségedre lehet. Amennyiben a deszcendens közelében, fokon belül bolygó áll, akkor az a bolygó domináns a deszcendens zodiákusjegyével szemben.


Mindenki tudja, hogy mi az aszcendense és mint ebben a korábbi cikkben kifejtettem, nagyon hasznos beleengednünk magunkat a deszcendens jegy megismerésébe és átélésébe is! A hetedik ház – a leszálló jegy, a Deszcendens háza, szimbolizálja a személyes és intim kapcsolatokat. Kifejezi a hozzánk közelállókat és azt, hogy milyen kapcsolatban állunk velük.


Kapcsolódik a közösségi tudatosságunkhoz és a képességünkhöz, hogy elsimítsuk a dolgokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések