2015. február 20., péntek

Mennyibe kerül egy autómosó nyitása

Nem tudni pontosan, hány autómosó üzemel itthon, de a tulajdonosok egyöntetűen állítják: egy mosó csak akkor lehet jövedelmező, ha pluszszolgáltatást is nyújt. A legtöbb mosó kiegészítő szolgáltatásokat is kínál, legyen az gumiszerviz, kárpittisztítás vagy szélvédőjavítás. Van egy autókozmetika, amelyik komplett takarítást csinál. Neki van egy tetőtől talpig csempézett jó nagy épülete (befér egy boxer), meg néhány milliónyi gépe. A másik meg a pénzbedobálós, több beállós, magad mosós.


Ez hatalmas lóvé szerintem, de megéri. A mikroszemcsés sampon por formájában kerül be a rendszerbe, és az automatika folyamatosan a megfelelő mennyiségben adagolja azt. A mosószer azonnal oldatba kerül, s kémiailag azonnal kifejti szennyoldó hatását. A magasnyomású (1bar) sugarat egy speciális kerámia fúvókán keresztül juttatjuk a felületre. A nagy érdeklődésnek hála Európa szerte több ezer ilyen berendezést helyeztek már üzembe, és a számuk egyre csak növekszik Magyarországon is.


Egy ideális autómosó megtérülésének ideje 3-év között mozog. Egy megfelelő lokáción épített hat állásos mosóközpont napi árbevétele akár a 4ezer Ft-nál is több lehet. USA-ban , Nagy Péterrel beszélgettünk (rész ) - Duration: 28:46.


Mennyibe kerül egy autómosó nyitása

Mennyibe kerül kb egy önkiszolgáló autómosó ? Poczkodi Andrea aláhúzta: egy új autómosó nyitása jelenleg millió forintba kerül a partnereknek, az összeg a technológia mellett magában foglalja az autómosó kialakítását is az áruházak, bevásárlóközpontok parkolóiban. Az automata autómosó 0-óráig képes üzemelni, minimális felügyelet mellett. Kell-e önreklámra milliárd. Ft helyett Akciós ár: 14.


Ha komolyan gondolkodsz egy vállalkozás indításán, akkor ez egy minimális befektetés, hogy gyors és megbízható információkhoz juss. Hogyan és milyen formátumban kapom meg az e-könyvet? Az egyre fejlődő autógyártási technológiának köszönhetően ma már nem minden esetben jár sikerrel egy darab dróttal kinyitni kocsija ajtaját. Ezért mi segítünk Önnek! Szakszerű technikával és megfelelő eszközökkel, lehetőség szerint az autó- és ajtózár megrongálódása nélkül nyitjuk ki autóját.


Az önkiszolgáló autómosó nyitása több mint egy hónapig tart, és néhányan csak két évvel később elérik a célt. Az idő minimalizálása érdekében fel kell vennie a kapcsolatot a szakosodott szervezetekkel, amelyek a projektet fejlesztik, és kulcsrakész alapon építik be a tervet. The new Testo 875i-Thermal Imager features an integrated digital camera to record visible and thermal images together for better documentation and reporting. Images taken with the Testo 875i-Thermal Imager can be blended together in IRSoft.


Tekintse meg hetente az új akciókat az Auchan Magyarország weboldalán! Milyen kádat válasszak? Ha felmentik a hajléktalan embert, akkor ezer forintba. Ha kell egy cukrászda, ahol a kiszolgálás mindig udvarias.


Mennyibe kerül egy autómosó nyitása

Ha csak megkívánt valami igazán finom süteményt, vagy egy extra adag fagylaltot. Akkor iránya a Don Bosco Családi Fagyizó és Cukrászda! A(z) Mennyit keres egy -er ? Eddig 1alkalommal nézték meg. Korábban már készítettünk egy olyan térképet, melyben megmutattuk Magyarország megyéire bontva, hogy mennyibe kerül a benzin és a gázolaj átlagosan.


Most Budapestet vettük elő, és néztük meg, hogy adott kerületben mennyiért adják átlagosan az üzemanyagokat. Meglepő eredményre jutottunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések