2015. február 25., szerda

Felsőpakony tanya eladó

Felsőpakony tanya eladó

Havonta több millióan választják az ingatlan. Az ingatlan a tulajdoni la. A ház: alsó szint, nappali ,konyha, fürdő wc-vel, felső szint , előtér, szoba, fürdő wc-vel.


A telken található még egy angol boxos istálló, mely ló tartására alkalmas, valamint egyéb melléképületek. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Az épületegyüttesben jó állapotú lovasistálló, és számos tárolásra, gazdálkodásra használható helység épült. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz!


A Startlak felsőpakonyi eladó ingatlan hirdetései segítenek megtalálni a megfelelőt, minden kategóriában kínál eladó házakat, lakásokat, garázsokat. Keresse meg nálunk leendő otthonát, eladó -kiadó ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Alsónémedi aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Föl kert, tanya hirdetés az ingatlantájoló. A terület jelenleg mezőgazdasági művelés alatt áll.


Felsőpakony tanya eladó

A föld értéke hektáronként AK, melyet egyben kívánunk értékesíteni. Domborzata sík, művelést gátló tereptárgyak nincsenek. Egyszerű, asztali és mobilra optimalizált kezelő felület.


A fűtését gáz cirkó biztosítja. Minden mérőóra külön mérővel működik. A ház alatt egy közös,pince található.


Szeged aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Felsőpakony (db) Fót (db) Gyál (db) Gyömr. A tanya kb éve teljesen fel lett újítva. A tetőtér beépíthető, még szoba kialakítható.


Víz: vezetékes és fúrt kút a locsoláshoz és az állatok itatásához, csatorna és a gáz szintén bekötve. Eladó mezőgazdasági ingatlan hirdetések széles választéka Taksony településen? A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó mezőgazdasági ingatlanok.


Hódmezővásárhelytől km-re Székkutas irányában, a 47-es főúttól 5méterre található tanya eladó. Nagy előnye, hogy végig szilárd útburkolaton elérhető. A lakóépület m 2-es, kétszobás, nagyrészt vályogból épült. Villany (fázis), vezetékes víz és fúrt kút egyaránt van.


Monoron művesölési ágból kivet földterület amely 19m2. További információk a Jófogoáson (Erdős Tanya Eladó ), ill. Két pár fehér páva galamb db. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A harmadik épület e eladó tanya is helyreállt.


Felsőpakony tanya eladó

Szép ház nagy telekkel Üllőn eladó ! Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések