2015. február 25., szerda

Napjegy jelentése

Az aszcendens az egyik asztrológiai alapfogalom, melynek jelentése felkelő jegy, mivel a horoszkóp felállítását jelző időben, a keleti horizonton látható csillagjegyet jelöli. A Nap jeggyel ellentétben, ami szellemed irányultságát jelöli, az aszcendens az a külső ruha, viselet amit magadra öltesz és kifelé magadról. Mit jelent az hogy aszcendens?


Napjegy jelentése

Kos napjegy Megjelenés: Karcsú, közepesen magas, kerek szemek, éles tekintet, hosszúkás arc és nyak, vöröses bőr, az arca széles a járomcsontnál és keskeny az állnál, szabályos fogak, a fején anyajegy, gyenge térdek, rossz körmök, keveset és gyorsan eszik, szeret sétálni, bozontos szemöldök, jól fejlett csontozat. Mi az Aszcendens és a Napjegy közötti különbség? Az Aszcendens ösztönös, született ingerfelvevő képességünket és az azokra adott válaszokat mutatja meg. A Napjegy a tudatos részünk, vagyis azt mutatja meg, hogy milyen tudattartalmakat fogadunk magunkba, amik azután tudatos ellenőrzésünk alatt állnak.


Nagyon érzékeny, fogékony és intuitív. Mély érzésű, gyengé szívesen gondoskodik másokról. A béke és a nyugalom nagyon fontos a számára, csak biztonságos környezetben tud kibontakozni, ha körülötte boldogok az emberek, akkor ő is az lesz.


A Hold állása fontos képet ad a személyiségről, a temperamentumról és arról, az egyén érzelmileg hogyan viszonyul egyes helyzetekhez. Sőt azt is befolyásolja hogy valaki miként képes kezelni azokat a karakterjegyeket és jellemvonásokat, melyeket a Napjegy alakít ki. Előbb cselekszenek, mielőtt gondolkodnának.


Kos aszcendens A Kos a Mars pozitív, férfias oldala, kardinális tűzjegy, a Kálapurusa (az univerzális forma) feje. Mivel ez az első jegy, a Kos-szülött életét függetlenség, erő, önkifejezés és erős személyes ambíciók jellemzik. Polaritása pozitív vagy negatív? Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Napjegy jelentése

Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Minden jegynek, ~ nek, bolygóállásnak és fényszög kapcsolatnak számos jelentése van. Mert mind az ~ től, mind a Napállástól függően ez már minden egyénnél különböző. A bolygók állása is hangsúlyozza az állatövi jegyek ben és az egyes házak ban az élet fokozatainak és feladatainak a különös fontosságát.


For jelentése , for magyarul az angol–magyar tanulószótárban. A Bak (Capricorn) jellemzése: A nap december 22. Szinbóluma a hihetetlen szívóssággal, csökönyös kitartással a csúcsra hágó magányos állat, a bak.


A görög „zodiakos” szóból származik. Jelentése : az állatok köre (csoportja). Az asztrológia eredete és fejl ő désének fontos szakaszai. Az astron csillag és a logos beszéd szavak összetétele. A hagyományos szótári értelmezés szerint az asztrológia.


Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az álmunkban megjelenő képek különösen jó eszközként szolgálnak arra, hogy jobban megismerjük magunkat, vagy akár a jövőnket is. Különböző álmok léteznek. Vannak figyelmeztető álmok, de olyanok is, amelyek a nap történéseire reagálnak.


Napjegy jelentése

Ráadásul ezek a bugyuta cikkecskék kizárólag a Napjegy alapján mondják meg a frankót, ami nem fedi le a teljes személyiséget, csupán azt mutatja meg, hogy a szülött, hogyan éri el a céljait az életben, illetve hogyan teremti meg a szükséges anyagi javakat. Ugyanakkor az aszcendens az összes személyiségproblémánkat mutatja, amelyek elsősorban a párkapcsolatra hatnak ki negatívan (nemhiába az aszcendenssel szemben a 7. ház csúcsa, vagyis a házasság illetve a hosszú távon felvállalt párkapcsolat áll). A magyar lélek szó mai jelentése tehát az, hogy ember. Az élő léleknél pedig ma már több van a halott lélekből, vagyis az emberekből. Otthona a Kárpát-medence.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések