2015. február 11., szerda

Csi miami helyszínelők 4 évad 2 rész

CSI: Miami helyszínelők 10. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Utolsó hozzászólások: Szandi12sz Ennek nincs több evada? KillerKöszi már meg találtam Vélemény az oldalról ma. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké.


Csi miami helyszínelők 4 évad 2 rész

A floridaiak feje Horatio H. Online sorozatok ingyen, szinkronosan. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak.


Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI-sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. CSI : Miami helyszínelők 4. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Az egész csapat egy ügyön dolgozik: egy ötéves kislányt holtan találnak az étterem játszóterének mosdójában. A nyomok arra utalnak, hogy a gyilkos ki akarta csempészni a kislányt.


Please try again later. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Az egészben pedig az volt a legfelháborítóbb,hogy akik a viccelõdést csinálták,még megvoltak sértõdve azon,hogy törvényt. A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól. A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak.


A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Lángokban áll Miami külterülete. Alex és Eric az egyik tûztől biztonságos területen próbálja végezni a munkáját. A helyet biztosító tûzoltó felhívja a figyelmüket a veszélyre, a megbújó, lesből támadó aligátorokra. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna.


Caine, egykori gyilkossági. Grand Hotel Miami - premier. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Ismerd meg Marcipánt, a cicát, és kövesd végig a mindennapjait! Egy fantasztikus oldal a az Árva angyal című sorozatról!


Tudj meg mindent Sebestyén Balázsról! CSI - Miami Helyszínelők ( CSI - Miami ) sorozat 10. Tweet A sorozat helyszíne most jelenleg Miami , ahol néhanapján bizarr esetleg horrorisztikus, de azért akcióban is dús bűncselekményeket vizsgálnak a miami helyszínelők. Csak kattints a film megtekintéséhez!


Csi miami helyszínelők 4 évad 2 rész

Nincs szükség regisztrációra és teljesen ingyenes. Országos kulturális programmagazin - est. Las Vegas a bűn városa… A Lav Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának sok dolga van és előfordulnak elég bizarr esetek is.


Az éjszakás csapat vezetője, Gil Grissom, egy igazi „bogaras” tudós, irodája tele van mindenféle fura szerzeménnyel (például tartósított disznóembrió).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések