2015. február 5., csütörtök

Autószerviz budapest 11 kerület

Biztosítási ügyintézés minden Biztosító társasággal! Ingyenes kölcsönautót biztosítunk az autójavítás idejére! Négykerekű barátunknak időnként lehetnek problémái. Ilyenkor jó, ha van egy hozzáértő szakember, aki tudja orvosolni a hibákat, illetve érdemes rendszeresen átnézetni az autót a nagyobb hibák, költségesebb javítások elkerülése érdekében. A több éves tapasztalat és kollégáim felkészültsége biztos alapot nyújt a teljes körű kiszolgálásra.


Professzionális autószerelő csapat, autódiagnosztika, teljes körű autószervíz és karbantartás! Gyors, megbízható munka, olcsó árak! Ha nem lyukacsos, hanem tömör, akkor egyszer még fel lehet szabályozni.


A különböző márkák, különböző típusainak tárcsáit, azok szabályozható méreteit a gyártók elérhetővé teszik az autószervizes szakemberek számára. Cégünk hasznos szolgáltatása, hogy amennyiben rendelkezésünkre állnak a szükséges adatok, értesítést küldünk Önnek, ha az autója műszaki vizsgája érvényességének vége közeleg. A fővárosban a miénk volt az első szerviz, melyben alvázvédelmet végeztek.


Autószerviz budapest 11 kerület

Buda déli részén fekszik. Kersessen minket autószerelés, futóműállítás, olajcsere, autóklíma szerviz. Diesel autószervizként üzemelő műhelyünk sok éves tapasztalattal várja 20.


Vállaljuk személygépkocsik és kisteherautók műszaki vizsgáztatásának teljes körű ügyintézését. Csak olyan autót viszünk vizsgára, amit előzetesen átvizsgáltunk és megfelel a hatályos szabályoknak. A Sygnum-Car autószerviz Óbuda központi részén, magasan képzett kollégákkal áll ügyfelei rendelkezésére. Ha egy olyan autószervizt keres a XV.


A futómű javítás mellett foglalkozunk műszaki vizsgáztatással is autószervizünkben. Autószerviz Kőbánya, autójavítás 10. Autójavítás, autószerviz II. Csorgi autószervíz Kft. Futómű beállítás, futóműszerviz, autószerviz XII.


Megtalálható nálunk a Honda teljes modellpalettája. Rendelkezünk az összes háttér szolgáltatással és márkafüggetlen vizsgáztatás ( szerviz, karosszériajavítás, fényezés, stb.). Cégünk személy és kisteher autók teljeskörű szervizelését, javítását végzi. Ezen belül motor, váltó, fék, javítás, időszakos és eseti átvizsgálást illetve hatósági vizsgáztatást is vállalunk.


Autószerviz budapest 11 kerület

Márkafüggetlen autószerviz Újbudán. Ha már közel áll egy autó megvásárlásához, de még nem biztos benne, hogy műszaki állapota minden szempontból megfelelő, érdemes szakszervizünkban átvizsgáltatni, mellyel minimálisra csökkenthetőek a korai nem várt költéségek. Ha elakadt az úton vagy bármi egyéb miatt nem tud bejönni műhelyünkbe, akkor hívja mobil csapatunkat. Szerviz autóink jól felszerelt mobil szerelőműhelyek, amelyekkel sokféle hibát el tudunk hárítani. Szeretné ha a kerület lakói.


Teljes körű autószerviz és kipufogó szerviz munkák, kiváló minőségben. Több évtizede automata váltók szervizelésével és javításával is foglalkozom. Ez idő alatt megszerzett gyakorlati és szakmai tapasztalataink és elméleti tudásunk, valamint műhelyünk korszerű felszereltsége, cél szerszámozottsága garantálja ügyfeleink számára a gyors, szakszerű munkavégzést. KorrektCar - a korrekt megoldás autója gondjaira!


Cégünk a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések