2015. február 16., hétfő

Megható szerelmes versek

Arra, hogy milyen nehéz néha őszintének lenni, És milyen könnyű egy szóval megbántottá tenni. Hogy meg kell mondani, ha valami fáj, Arra, hogy mindent tönkretehet egy összeszorított száj. Gyönyörű szép gondolatok, érzések a szerelemről, vágyról, együttlétről, ragaszkodásról, szerelmünkhöz való hűségről. Boldogságról, szeretetről.


Megható szerelmes versek

Szerelmes versek Szerelmes SMS-ek. Válogass kedvedre a vidám és szomorú hangulatú írások közül, ha valamelyik elnyerte tetszésedet és úgy érzed érdemes, oszd meg a többekkel is! Mondanátok nagyon megható szerelmes idézeteket?


Olyan kellene ami nem egy sablonos szöveg. Szép versek az életről, a minden napokban történő dolgokról, megható és fájdalmas érzésekről. Simogató pillantásod érzem ajkadon, olyan ez mint a valóság csak kár hogy álmodom. Sötét éjjel édes álom hamar tova száll, felébredek és a szívem vadul kalapál.


Körül nézek és te nem vagy sehol se s ettől szenvedek, mert szeretném ha velem lennél mindig csak velem! A Költészet Napja alkalmából az eddigi tapasztalatokat összegezve felsoroljuk az általunk legszebbnek tartott magyar verset. A válogatásban, mint minden lista esetében, természetesen elsősorban szubjektív szempontok játszottak közre, másrészt igyekeztünk azokat a verseket összegyűjteni, amelyek az elmúlt években rendszeresen visszatérő darabjai voltak az olvasói. Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül!


Paul McCartney megható titokba avat be bennünket! Ez az igaz szerelemről készült, megható fotó járja a világot Hugh Jackman megható vallomása feleségének a 22. Guild Of Light - Tranquility Music. Egy csokorba gyűjtöttük a szerintünk legszebb magyar szerelmes verseket.


Imádok olvasni, Maisch Patrícia - szmo. Please try again later. A legszebb magyar szerelmes vers: a Femina kedvencei.


A magyar költészet napja alkalmából összegyűjtöttük örök kedvenceinket. Szent István és a kenyér ünnepéről emlékezünk meg. Imádom a szerelmes Verseket,zenéket!


Megható szerelmes versek

A születésnapodtól nem azt váro hogy a korodra emlékeztessen. Ha akarod ő éltet, ha akarod én, az a lényeg, hogy sokáig élj! Kvíz – megy a telitalálat?


Fejezd be a közkedvelt magyar költők nevét kvíz - megy a telitalálat? Két karodban gyermek vagyok hallgatag. Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet.


VERSEK ,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Nem leszek többé szerelmes ! Sok olyan csók van, amire emlékszünk, sok olyan, amit elfelejtünk, de az a csók, amire mindig emlékezni fogsz, az az, amit nagyon akartál, DE nem kaptál meg! De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem.


Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad. Június első vasárnapja – pedagógusnap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések