2015. február 6., péntek

Ha a férfi már nem szerelmes

Ha az elemzéskor az alábbi öt dolgot is megállapíto az sajnos nem jó jel: ebben az esetben ugyanis nagy valószínűség szerint a férfi nem szerelmes beléd. Amennyiben olyan eredményre jutsz, hogy a párod érzelmeivel gondok lehetnek, fontold meg a folytatást, de semmiképpen se szomorkodj! Kevés dolog fájdalmasabb annál, mint amikor fény derül rá, hogy a kedves már nem annyira, vagy talán egyáltalán nem is szerelmes. Ilyenkor a szív egy pillanatra szinte lebénul, és az ember szinte elképzelni sem tudja, hogy fog-e még valaha egyáltalán dobogni, vagy sem. Innen tudhato hogy a férfi már nem szerelmes.


Bár a nők hamar megérzik, ha valami nincs rendben a párjukkal, sokszor nem eléggé biztosak feltételezéseikben ahhoz, hogy a másik elé álljanak és számon kérjék. A szerelmes férfi árulkodó testbeszéde. Mi nők, úgy gondoljuk, ha nem halljuk elégszer, azt a szót hogy “szeretlek”, akkor meg vagyunk róla győződve, hogy társunk nem is szeret minket. Ha már együtt vagy kedveseddel, de kíváncsi vagy rá, vajon tényleg szerelmes -e belé ne várj tőle olyasmit, amit a nők tesznek, ha szerelmesek!


Nem működünk egyformán. A pasik nem mindig mutatják ki érzelmeiket, beszélni pedig még kevésbé szeretnek róla. Ha azt hisze hogy szerelmes ember nem tud rovid ido alatt kiabrandulni parjabol, naiv vagy.


Ha a férfi már nem szerelmes

De itt nem nekünk kommentelőknek kell diskurálni, hanem a kérdezőnek válaszolni! Minden temaba illo valasz segitheti a kerdezot, attol fuggetlenul, hogy kinek volt cimezve. Mik a jelei, ha mar nem szerelmes a ferfi , vagy mar nem erdekli a no?


Ugy erzem mostansag en jobban kotodok a paromhoz. Ha egy férfi szerelmes nem csak gyakran hívja, de próbál minél gyakrabban találkozni is Önnel, nyugodtan elkezdhet bizakodni. Ha nem is feltétlenül álmai randevúja valósul meg, a férfi számára egy egyszerű szombat esti borozás is újabb örömteli alkalmat nyújt arra , hogy kicsit több időt töltsön a szerelmével. Már nem gondoskodó és nem is féltékeny Szintén igen erőteljes jel, ha a nő már nem törődik igazán velünk, nem gondoskodó , és - bár természetéből adódóan általában mindig az - nem féltékeny. Az érzelmek nem vakítják el a pasit.


Egy szerelmes nő a párja minden nélküle töltött percére kíváncsi. Ha azonban rendszeresen (és nem egyszer-kétszer) némán és érdektelenül várja a kedvesét este munka után, akkor tudni lehet, hogy többé már nem táplál iránta gyengéd érzelmeket. Ha kényelmesen érzi magát vele többé már nem agyal a kapcsolatotokon, egyszerűen csak élvezi azt és belép a szerelem mezejére. Tehát fogadd meg ezeket a tanácsokat.


Csinosítsd magad előtte. Ha a szeme láttára készülődsz, intimitás érzetét idézed elő benne, hiszen ez egy olyan dolog, amit a többi pasi nem láthat. Ha pedig megengedi, hogy vezesd az autóját… nos, akkor a tett többet ér minden szónál. Mindig készen áll megjavítani bármit.


Ha a férfi már nem szerelmes

Vagy legalább hív egy szerelőt. A férfi és a női kommunikáció különbözik egymástól. A pasi szerelmes belé ha keresi a szavakat, de nem nagyon találja Ha a pasi csak hebeg habog és úgy tűnik, mint aki nem ura a helyzetnek, akkor az azért van mert a jelenlétedben leblokkol. Ha az érzéseink már nem olyan erősek, nem érdekel minket, hogy mi történik a másikkal. Hirtelen sokszor túlórázunk, találkozunk a barátnőinkkel vagy elfoglaljuk magunkat valami mással.


Ha ez rendszeresen megtörténik, akkor nem árt, ha az illető úriember résen van, mert mire kettőt pislog, mi már lehet, hogy tovább is. Tulajdonképpen önzésből hűtlen: ha nem körülötte forog minden, már el is kezd vadászgatni. Néha ijesztő dühkitörései lehetnek. Csak akkor hűséges, ha szerelmes , de akkor nagyon.


Akkor a végsőkig tud küzdeni a szerelmükért. A világon semmiből nem tanul, és azt hiszi golyóálló, lehet érte aggódni. Nehéz beismerniük, hogy már nem egyedül ők számítanak, hogy létezik valaki, aki a kezében tartja a kulcsot a boldogságukhoz. Ha szeretnek valakit és önmaguk előtt is felvállalják ezt, akkor a viselkedés szintjén nagyon is jól kifejezik legbensőbb érzéseiket.


Egy férfi nehezebben mutatja ki az érzelmeit, de amikor egyenesen megmondja a barátnőnek, hogy nem szerelmes belé, az a legrosszabb. A másik felet azért téveszti meg mindez, merthogy a pasi tettei egész másról tanúskodnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések