2015. február 10., kedd

Facebook tiltás látja

Facebook tiltás látja

Kattints a Tiltás elemre a bal oldali menüben. Felhasználók letiltása területen, majd kattints a Tiltás lehetőségre. Palangos tiltas tiesiogiai, Palanga, Lietuva. Connect with friends, family and other people you know.


Facebook tiltás látja

Share photos and videos, send messages and get updates. A beszélgetéseket emellett figyelmen kívül hagyhato törölhete illetve ki is kapcsolhatod az egyes beszélgetések értesítéseit. Ezek nem bejegyzésekhez fűzött hozzászólások, sem pedig profil vagy oldal bejegyzései. Ha valakit letiltok facebookon akkor az illető látja hogy én letiltottam? Csak mert egyes illetőknek nem kéne látniuk a kiírásomat - Válaszok a kérdésre.


A profilodat senki más nem látja. Bizonyos információk – például az ismerőseidnek küldött üzenetek – továbbra is láthatóak maradhatnak. Ismerőseid továbbra is láthatják majd a nevedet az ismerőseik listájában. Ez csak az ismerőseid számára látható, kizárólag a saját ismerőslistájukban. Attól, hogy letiltod az admint ő még ugyanúgy látja , hogy mit csinálsz, te viszont nem láto amit ő ír, így szükség esetén nem tud moderálni.


Ez egyébként facebook szerte így szokás. Viszont azt tudniuk kell, ha a tiltás mellett teszik le a voksukat, várhatóan Medvedovszky képviselő tovább fogja hazugságait terjeszteni. Mivel én nem fogom látni már, nem is fogom tudni magam megvédeni.


Tehát, ha így lesz, a válaszom hiánya nem azért lesz, mert igazat ír, hanem, mert nem látom. Kicsit frissítve a legutóbbi videót, kiegészítettem néhány új. EMERALD TREASURES MEGA WINNERS HANDPAY - Duration: 12:57. The Slot Museum - Slot Machine Videos 14views. A „Beállítások” bal oldali oszlopában kattints a Tiltás pontra.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. A Who Deleted Me oldalon egy olyan szolgáltatás található, amellyel. A végtelen lehetőségek között ugyanakkor tucatnyi rés tárul fel, ahol a kíváncsi vagy rosszindulatú felhasználók adatokat lophatnak el másoktól, még akkor is, ha azt hisszük, jól. Nem látja adatlapunkat, a Like-okat sem a képeinket. Nem küldhet nekünk üzenetet és ismerőseink listájáról is törlődik.


Mit jelent pontosan a tiltás facebookon? Még nem csináltam és engem se tiltott le senki. Amiket előtte írtunk azokat látja vagy azok is eltűnnek? Ezen kívül kap valami értesítőt? Vagy miből tudja meg, hogy le lett tiltva?


Köszönöm hogy elolvastátok! Rengeteg kamu hír terjed tegnap óta Magyarországon! Visa informacija apie ateinančius renginius bei tiesiogine transliacija is pajurio. Eredményes közösségi marketing tippek vállalkozások.


Március 29-étől általános tűzgyújtási tilalom lépett életbe Zala megyében is. Az erdőkre és a mellettük álló fásításokra, valamint az ezek határától számított kettőszáz méteren belüli területekre vonatkozik a tiltás. A jogszabály ugyan nem tiltja ebben az időszakban a. Tehát ismerősünk mara viszont csak azokat a bejegyzéseket látja , amit amúgy mindenki más is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések